Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verder nieuws over onder andere Treca, Velda, Janssens Oriënt, Cartel Living, Life is a Jungle, Nordlux en Himolla

De Woonindustrie strikt al 27 merken uit de bedden- en matrassenbranche voor VAKdagen

Goed nieuws voor retailers en andere belanghebbenden actief in de slaapbranche. De Woonindustrie heeft 27 merken uit de bedden- en matrassenbranche weten te strikken voor deelname aan de VAKdagen, die van zondag 13 t/m dinsdag 15 september en op maandag 21 en dinsdag 22 september vele honderden bezoekers zal trekken. "We hebben dus al een breed deelnemersveld, maar we zijn nog met andere bedrijven in onderhandeling die ook interesse hebben getoond", vertelt Jan Hogenkamp, die de dagelijkse leiding in handen heeft. De sales director heeft verder nieuws te melden over onder andere Janssens Oriënt Carpets, Cartel Living, Life is a Jungle, Nordlux, Himolla en Akante. En de catering, die een andere invulling krijgt.


De Woonindustrie in Nieuwegein is een inspiratiecenter én inkoopkanaal voor interieurprofessionals. 

De groot gedeelte van tweede verdieping van De Woonindustrie wordt de komende maanden omgetoverd tot een heuse slaapafdeling, mede door de komst van Vakbeurs Slapen. "Die samenwerking zorgt ervoor dat ook andere bedrijven het interessant vinden om naar De Woonindustrie te komen. Zo sluit Treca Paris zich bij ons aan. Verder hebben we woensdagochtend een akkoord bereikt met Velda Bedding. Dat bedrijf was jaren kind aan huis, is even weg geweest en nu dus weer terug. Peter Van Rompuy meldde op LinkedIn dat oude liefde niet roest. Dat vind ik wel een aardige", zegt Jan met een lach.

Een ander bedrijf dat De Woonindustrie aan zich heeft weten te binden is verlichtingsmerk Nordlux, dat vanaf 1 september instapt. Verder heeft het inspiratiecentrum de Franse tafelfabrikant Akante weten te strikken en is men erg blij dat ze Himolla op de septemberbeurs mogen verwelkomen. 

Commercieel manager Jan Hogenkamp.

Nieuwe overeenkomsten
"Verder hebben we een nieuwe driejarige overeenkomst afgesloten met Janssens Oriënt Carpets. Die verhuist naar de plek waar voorheen Ojee zat, op de eerste verdieping tussen de roltrappen. Hun vrijgekomen plek wordt ingenomen door Cartel Living, die er dus een flinke lap bij krijgen. Ook dit bedrijf heeft met drie jaar verlengd. Tevens heeft Life is a Jungle haar showroom uitgebreid door de naastgelegen plek erbij te betrekken. Die zijn meer dan verdubbeld."

Voorregistratie
Sinds enige tijd is de voorregistratie voor het bezoeken van de VAKdagen open. Er is een verplichte online voorregistratie met timeslots. Inmiddels hebben zich al een behoorlijk aantal bezoekers aangemeld door zich voor meerdere timeslots in te schrijven. "We werken met een scansysteem; een QR-code op een app. Die laat je bij binnenkomst zien en daarna kun je direct naar binnen. Deze vorm wordt steeds beter geaccepteerd door de bezoekers, vooral ook omdat je snel door kunt lopen." 

Catering
"Wat de catering betreft onderzoeken wij op dit moment of we het eten tijdens de septemberbeurs gratis aan kunnen bieden voor de bezoekers. Het past niet meer in deze tijd dat bezoekers in de verschillende showrooms op eten worden getrakteerd. Als alles doorgaat, wordt het Atrium het centrale punt. Er zal gewerkt worden volgens de regels met betrekking tot Covid-19", zegt Jan tot besluit.

Meer informatie:
De Woonindustrie
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
T +31 303 03 27 00
[email protected]
www.dewoonindustrie.nl