Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slaapformule Beddenreus opent haar 34e winkel

Vandaag, donderdag 2 juli opent Beddenreus een nieuwe winkel op Retailpark Belvédère te Maastricht. De nog steeds groeiende discountformule opent hiermee de 34e winkel in Nederland, waarvan de derde in Limburg. Beddenreus profileert zich als dé expert in goed slapen tegen een betaalbare prijs. De winkelformule, keert na vijf jaar weer terug in Maastricht. Ook de huidige Maastrichtse Beter Bed winkel is naar het retailpark verhuisd. Beddenreus is onderdeel van Beter Bed Holding.Beter Bed verhuist mee

Bij Beddenreus in het gloednieuwe Retailpark Belvédère aan de Belvédèrelaan kun je terecht voor een reuzenassortiment van duizenden laaggeprijsde artikelen in diverse categorieën, waaronder bedden, matrassen, beddengoed en slaapkameraccessoires. Bertus Janssen, Formulemanager Beddenreus, is blij met deze winkeluitbreiding: “Onze klanten kiezen bewust voor Beddenreus vanwege de goede producten tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met deze winkel in Maastricht kunnen we landelijk nog meer klanten bedienen. We nodigen iedereen uit Maastricht en omstreken dan ook uit om langs te komen in onze nieuwe winkel.”

Beddenreus: expert in goed slapen voor betaalbare prijs
Al meer dan twintig jaar biedt Beddenreus een basisassortiment aan slaapkamerproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beddenreus is onderdeel van Beter Bed, een beursgenoteerd familiebedrijf dat goed slapen voor iedereen mogelijk wil maken. Met de discountformule speelt Beddenreus direct in op ontwikkelingen in een concurrerende markt.

Meer informatie:
Beddenreus
www.beddenreus.nl 

Publicatiedatum: