Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Wij willen de grootste deurenleverancier van Nederland worden"

Na 20 jaar in de bouw- en timmerwerken gezeten te hebben heeft Arnold Bulder er voor gekozen een nieuwe weg in te slaan.
"Mijn vrouw is erg creatief en maakte van elke vakantie online een fotoboek, dit heeft mij op een idee gebracht", begint Arnold. "Bij de aanschaf van een deur vinden de kopers het vaak lastig om deze in te beelden hoe dit eruit gaat zien. Hiervoor heb ik een jaar geleden de Deurinbeeld app ontworpen. Met deze app kan je gemakkelijk zien hoe de gewenste deur in het interieur staat."Webshop geen succes

Bij een app hoort een webshop dacht Arnold, de praktijk wees anders uit. "Na het ontwikkelen van een geïntegreerde webshop in de app hadden we door dat de bestellingen minimaal waren. We zijn op onderzoek uitgegaan waar de kink in de kabel zat. Het uiteindelijke probleem is dat mensen graag willen zien wat voor deur het gaat zijn. Daarom focussen wij ons ook niet meer op de webshop maar meer op de app."

Grootste deurenleverancier
"Nadat de verwachtingen tegenvielen van de webshop zijn we ons doel gaan veranderen. Wij willen de grootste deurenleverancier van Nederland worden", laat hij weten. "We richten ons nu meer op de interieurzaken en aannemers. Inmiddels hebben we al een redelijk aantal aannemers waar wij onze deuren mogen leveren. Normaal kan er bij de aannemer en de interieurzaak alleen een standaarddeur gekozen worden, bij ons is maatwerk ook mogelijk. Dit is waar wij de laatste tijd veel vraag naar zien bij de woninginrichters, wij kunnen ze daar gemakkelijk mee helpen."

"Met als doel om de grootste deurenleverancier te worden hebben wij geen vaste openingstijden. De klanten kunnen ons bellen wanneer het hun uitkomt en staan dan altijd voor ze klaar, op locatie of in onze showroom."

Meer informatie:
Deurinbeeld
Noordeinde 31
7941 AS  Meppel
085-0606928
www.deurinbeeld.nl 
[email protected]