Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Exclusieve masterclasses over internationale trends

Presentatie Monique van der Reijden vol inspiratie, stylingtips en materiaalcombinaties

In samenwerking met BNS Crisp, NIA Academie en De Woonindustrie geeft journalist en trendwatcher Monique van der Reijden vier exclusieve Masterclasses over de internationale trends. Per masterclass presenteert Monique twee nieuwe interieur- en designtrends. De presentatie zit vol inspiratie, stylingtips en kleur- en materiaalcombinaties. Daarnaast ga je in deze masterclass aan de slag met het herkennen en vertalen van trends voor je eigen bedrijf.



Monique reist de hele wereld over op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in interieurtrends en daarnaast maakt ze trendproducties voor o.a. Elle Decoration, Eigen Huis & Interieur en trendcompass.nl. De trendtalks van Monique zijn heel toegepast, er worden veel interieurs, producten, kleuren, materialen en structuren getoond. Je krijgt een overvloed aan inspiratie die je direct kunt toepassen in je bedrijf.

Meer informatie:
NIA
www.niainfo.nl

Publicatiedatum: