Badkamers uit het Verre Oosten

Voor wie zichzelf op wat me-time wil trakteren, is de badkamer een warm toevluchtsoord. Een plek waar je jezelf helemaal in de watten kan leggen en even aan de haastige realiteit kan ontsnappen. Voor die dagdromers heeft Ethnicraft verschillende collecties badkamermeubelen en -accessoires waarmee je kan baden in zen en je in no-time in het Verre Oosten zal wanen. Een duik in het aanbod.Altijd op maat

In veel Oosterse landen maakt baden al eeuwenlang deel uit van de cultuur. Het is een ingetogen, intiem moment dat erg persoonlijk wordt beleefd. Ethnicraft vertaalde dit in twee collecties – Layers en Qualitime – die naadloos op elkaar aansluiten zodat er naar eigen smaak en ruimte kan worden gecombineerd. Zo kan de Layers-wastafel bijvoorbeeld aan de muur gemonteerd of op een wit ijzeren frame geplaatst worden, terwijl Qualitime een uitsluitend hangend element is. Voor beide collecties is er keuze uit een opzetstuk met één of twee geïntegreerde wasbakken – waarbij die laatste vooral door koppels en grote gezinnen warm wordt ontvangen. Vul je badkamerinrichting aan met een kleine kast op wieltjes of een grote kolomkast – alle twee in hetzelfde kwalitatieve eik als de Layers- en Qualitime-meubelen.

Opgeruimd staat netjes
In Japans design is less absoluut more. Een filosofie die Belgische designers steeds meer meenemen in het ontwerpproces. Zo zien we inderdaad dat er meer en meer rekening wordt gehouden met organisatie en opbergruimte bij het ontwerpen van nieuwe producten. De Ethnicraft-designers integreerden bij de Layers-wastafel bijvoorbeeld een lade met aparte compartimenten voor een nette en minimalistische badkamer.De imperfecte perfectie
Volgens de Japanse wabi-sabi levensfilosofie ligt schoonheid in imperfectie. Door de Gold Leaf-wandspiegel te combineren met de minimalistische badkamercollecties creëer je een interessante gelaagdheid die bewijst dat tijdloos niet basic hoeft te zijn. Met zijn gouden randje en bronzen spiegel brengt Gold Leaf een welkome warmte in een doorgaans strak vormgegeven ruimte. Combineer meubels en accessoires uit verschillende Ethnicraft-collecties voor een persoonlijke en perfecte touch in je interieur. Met de glazen tray bijvoorbeeld, die houdt je juwelen en flesjes perfect op z’n plaats, terwijl de Bok-stoel je kleren op een nonchalante manier een plek geeft.

Meer informatie:
Ethnicraft
www.ethnicraft.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.