Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duravit en Philippe Starck presenteren nieuwe douchetoilet-generatie

Duravit en Philippe Starck presenteren een nieuwe douchetoilet-generatie beschikbaar in twee versies: SensoWash Starck f Plus en SensoWash Starck f Lite. Comfortabel te bedienen via afstandsbediening of individueel te configureren via een innovatieve app, met een minimalistisch design voor maximaal douchetoilet-comfort. Voor de SensoWash Starck f Plus versie, kan het deksel zo ingesteld worden, dat het automatisch opengaat als de gebruiker nadert en weer sluit als deze weggaat. De gebruiker hoeft het deksel of de afstandsbediening niet aan te raken.

Duravit biedt een uitgebreid aanbod aan producten en mogelijkheden om de badkamerhygiëne te optimaliseren voor een nieuw, comfortabel gevoel van gezonde frisheid.

Het douche-wc
Niets is zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en verfrissend als wassen met water. Daarom wordt het douchetoilet steeds populairder. Veel zachter een aangenamer dan toiletpapier, zorgt water ook voor frisheid. Het douchetoilet zorgt bij de gebruikers voor een gevoel van zuiverheid en verfrissing.HygieneGlaze 2.0 
HygieneGlaze 2.0 is een afwerking van de Duravit toiletten. HygieneGlaze wordt in het keramiek gebakken en is aanwezig van de binnenkant tot de rand van het toilet of urinoir Na slechts zes uur zijn 90% van alle bacteriën gedood. Na 24 uur zijn 99.999% van de bacteriën gedood.

Duravit Rimless
De Duravit Rimless technologie voor toiletten resulteert in een dynamische, krachtige waterstroom die het volledige binnenoppervlak spoelt, zelfs met kleine hoeveelheden water. De makkelijk bereikbare randzone is dan ook bijzonder eenvoudig te reinigen.

Contactloze bediening
Een slimme spiegel met een geïntegreerde sensor zorgt voor een contactloze bediening van de functies. Een grote hoeveelheid Duravit spiegels bieden extra opties zoals een dimmer, aanpasbare lichtkleur, spiegelverwarming of sfeerverlichting.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl 

Publicatiedatum: