TMC Wonen past jubileumactie aan

Het jaar 2020 is voor TMC Wonen een jubileumjaarl het bedrijf bestaat namelijk 45 jaar. "Om dit met onze klanten te vieren, wilden we voor € 45.000 aan woondromen realiseren, een cadeau wat ervoor zou zorgen dat je het liefst de deur niet meer uit zou gaan. Maar de omstandigheden liepen anders dan we hadden verwacht en daarom wordt de jubileumactie aangepast. Wij als TMC Wonen zijn blij en dankbaar dat we dit jubileumjaar mogen vieren, maar dat gunnen we andere ondernemers ook", laat een woordvoerder weten.

"Nu de lockdown maatregelen weer wat versoepeld worden, zien we er met z’n allen naar uit om weer iets buiten de deur te gaan doen, even het huis uit! Daarom geven we iedere klant bij een besteding boven de € 1000 een TMC Horeca Waardebon cadeau. Deze kan ingeleverd worden bij deelnemende horecagelegenheden. Zo draaien we het spreekwoord “samen uit, samen thuis” eigenlijk om.

Lokale horeca
"Als TMC Wonen hebben we er bewust voor gekozen om deze actie op te zetten in samenwerking met lokale horeca. Zij bevinden zich in een sector die zwaar getroffen is door alle coronamaatregelen en verdienen, volgens ons, een steuntje in de rug. Op deze manier combineren we drie leuke dingen: een avondje uit in je favoriete restaurant, het steunen en helpen van de lokale horecaondernemers en van je huis je thuis maken door je aankoop bij TMC Wonen."

Meer informatie
TMC Wonen
www.tmcwonen.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven