Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Online presentatie over UPV Matrassen en Circulaire Economie

Video call voor retailers die zelf matrassen en toppers produceren danwel importeren

"Ondanks dat wij midden in een coronacrisis zitten blijft duurzaamheid en de circulaire economie een belangrijke onderwerp voor de overheid en ketenpartijen", meldt Bert-Jan van der Stelt (Branchespecialist Wonen) van INretail. "Voor de productgroep matrassen/toppers zijn de belangrijkste producenten en importeurs nu bezig met het uitwerken van een UPV regeling (Uitgebreide Producenten Verantwoordelijkheid). De beoogde ingangsdatum daarvoor is 1 januari 2021. De UPV is met name relevant voor retailers die zelf matrassen/toppers produceren danwel importeren."

"Op donderdag 14 mei om 14.00 uur organiseren we een video-call waarin Jan Nieuwenhuis (foto) als vertegenwoordiger van deze groep een toelichting geeft op deze UPV. Er is gelegenheid om vragen te stellen en suggesties te doen."

Namens INretail zijn Bert-Jan van der Stelt (Branchespecialist Wonen) en Femke den Hartog (Beleidsadviseur duurzaamheid) ook bij deze video call aanwezig.

Interesse om deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Je ontvangt dan direct aansluitend de link naar de video call.

Bron: www.inretail.nl

Publicatiedatum: