Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iconic Award voor Duitse badkamermerk Bette

Het Duitse badkamermerk Bette ontving onlangs de prestigieuze Iconic Award 2020 - Innovative Interior tijdens de IMM meubelbeurs in Keulen.

Het bedrijf werd dubbel bekroond: het ontwerp van de ronde badkuip BettePond Silhouette ontving de Best of Best Iconic Award 2020 en de wastafel BetteCraft werd uitgeroepen tot Winnaar 2020.

Met de vrijstaande kuip BettePond Silhouette heeft Bette een eerste voorbeeld van perfecte materiaal- en productie-knowhow verkregen. Het is de uitdaging aangegaan die het mogelijk heeft gemaakt om een perfecte cirkelvorm te verkrijgen zonder hoeken en randen. De badkuip is ontwikkeld door de Tesseraux - Partner designstudio in Potsdam, en geïnspireerd op de Badezuber en symboliseert de oorspronkelijke vorm van de badkuipbad.

In dezelfde categorie werd de BetteCraft wastafel uitgeroepen tot Winnaar 2020 en combineer de sculpturale esthetiek van zijn ronde en bolle vormen  met de perfectie van nauwkeurig productieproces waarbij elke afzonderlijke wastafel handmatig moet worden gemodelleerd.

Meer informatie:
Bette
www.my-bette.com