Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tevens genomineerd als Trends Gazellen 2020

Vincent Sheppard presenteert modulaire outdoormeubels

Vincent Sheppard heeft tijdens de onlangs gehouden voorjaarsbeurzen tal van nieuwigheden gepresenteerd waaronder de modulaire Leo collectie.

De Leo collectie is naar eigen zeggen geschikt voor elke gelegenheid. "De comfortabele zitting van de lounge stoel, de relaxte vorm van de sofa, en het speelse vlechtwerk dat door de volledige collectie gebruikt wordt, doen de collectie in het oog springen. Leo combineert sterk design met uitstekend zitcomfort, geschikt voor luie zomernamiddagen. 
 

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert binnen- en buitenmeubels sinds 1992. Het bedrijf maakt wereldwijd Lloyd Loom-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot meubelstukken wordt geweven. Het hoofdkantoor bevindt zich in België, terwijl de belangrijkste productiefabriek gevestigd is in Indonesië, een land dat bekend staat om zijn rijke weverstraditie.  

De meubelfabrikant is genomineerd als Trends Gazellen 2020 meldt zij op haar LinkedIn profiel: "Trots om genomineerd te worden als Trends Gazelle! We hadden dit niet kunnen doen zonder ons fantastische team en vooral onze geweldige klanten." 

Over Trends Gazellen
De Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een integraal onderdeel van het economische landschap vormen. Stuk voor stuk competitieve ondernemingen die het ondernemingsklimaat in hun regio positief beïnvloeden. Het zijn krachtbronnen van innovatie en werkgelegenheid die een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven zijn. Een bekroning tot Trends Gazellen wordt door de ondernemingswereld gekoesterd omwille van de nationale bekendheid én regionale erkenning. 

Meer informatie:
Vincent Sheppard
www.vincentsheppard.com 

Publicatiedatum: