Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saba Italia breidt assortiment uit met bedden

Saba Italia heeft haar assortiment ook uitgebreid met een beddencollectie. Het gaat om de Pixel-lijn, New York-lijn, de Limes-collectie en ten slotte het Avant-Après-bed.

Pixel Box is in alle opzichten een zacht bed: uitnodigend om aan te raken, dankzij de royale vulling van het stoffen frame in combinatie met dikke randen die aangenaam zijn vanwege de afgeronde hoeken. Het bedframe en het hoofdeinde worden gekenmerkt door de bijzondere doorgestikte stiksels die herinneren aan de bank met dezelfde naam.

Pixel Box Large is het meest omvangrijke item van de collectie, het bed is de versie die duidelijk aan de Pixel-bank en zijn iconische doorgestikte naad herinnert. Pixel Air is de lichte esthetische visie van de Pixel-collectie, gekenmerkt door een basis die door vier poten van de grond is opgeheven.

Het New York Air-bed volgt dezelfde stilistische lijn als de bank met dezelfde naam en combineert naar eigen zeggen retro-elegantie met een eigentijdse ziel en een tijdloze geest. Het bed wordt gekenmerkt door de zeshoekige vorm en de zachte details van het hoofdeinde. New York Air rust op een sleevoet en is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. De variant met het bedframe op de vloer is de variant die optisch ruimer lijkt en geeft de klassieke identiteit van het New York-model weer, met behoud van het iconische hoofdeinde.

Het Limes-bed behoudt de intelligente functionaliteit die ook kenmerkend is voor de bank. De Limes-bedden kunnen volledig opnieuw worden geconfigureerd door de metalen hoofdeinden over de hele omtrek van de matras te verplaatsen. De variant Limes Large wordt geleverd met de twee bredere zijkanten die een functionele en ongebruikelijke ondersteuning mogelijk maken. Limes T Large wordt gekenmerkt door een functioneel gevoerd, geïntegreerd schap, dat afhankelijk van de plaatsing van de panelen een extra ruimte aan het hoofdeinde of voetbord kan toevoegen.

Avant-Après heeft een vrij basic uitstraling en toch een elegante eigenschap. Stevig en toch licht, neemt het interessante configuraties aan dankzij het specifieke hoofdeinde dat langs de omtrek van de basis kan worden geplaatst. Het bedframe rust op een metalen basis bedekt met stof of leer, opgeheven van de grond door middel van gelakte metalen voeten.

Meer informatie:
Sabia Italia
www.sabaitalia.it

Publicatiedatum: