Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weeftechniek zorgt voor knisperende stof

Het nieuwe terracotta dekbedovertrek uit de nieuwe collectie van Crisp Sheets, is sinds kort te verkrijgen bij fonQ. De zachte kleuren, subtiele prints en het knisperende katoen sluiten naadloos aan bij de 'less is more' look voor in de moderne slaapkamer.

Bij het signature cotton is een speciale weeftechniek gebruikt, die ervoor zorgt dat de stof krakerig blijft. Zo blijft het dekbed voelen alsof het net uit de was komt. Zoektocht naar perfectie
Crisp Sheets is ontstaan vanuit een persoonlijke zoektocht naar het perfecte beddengoed. Toen oprichtster Lara introk in haar nieuwe appartement spendeerde zij veel tijd aan het inrichten en het zoeken van speciale items voor haar interieur. Het enige wat zij niet bleek te kunnen vinden was beddengoed passend bij haar stijl. Lara vond het aanbod van beddengoed, te simpel, van slechte kwaliteit of gewoon totaal onbetaalbaar.Visualiseren van ideeën
Daarom begon ze te visualiseren hoe haar perfecte lakens zouden voelen en er uit zouden komen te zien. Op deze manier kon Lara beginnen met het vormen van haar eigen ideeën en onderzoek doen naar welke techniek een dekbed dat fijne, knisperende, krakende gevoel zou geven.Meer informatie:
Crips Sheet
www.crispsheets.com
customerservice@crispsheets.nl

Publicatiedatum: