Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedlinnen van katoensatijn

Najaarscollectie De Witte Lietaer: koninklijke nachtrust in donkerblauw en okergoud

Huislinnenproducent De Witte Lietaer komt dit najaar met dekbedovertrek Alice, naar eigen zeggen een eyecatcher in de slaapkamer voor een koninklijke nachtrust.
De voorzijde van het dekbedovertrek heeft een donkerblauw dessin en de achterzijde is okergoud. Het Art Nouveau bloemmotief geeft het dekbed een tijdloze allure. 

Dekbedovertrek Alice is gemaakt van 100% katoensatijn, een kwalitatief materiaal met een luxe uitstraling. "Katoensatijn wordt met een speciale satijnbinding geweven, waardoor de stof extra zacht, soepel en comfortabel aanvoelt. De stof is tevens goed ademend en vochtabsorberend wat bijdraagt aan een heerlijk slaapcomfort", vertelt Francies Mallems van De Witte Lietaer.

Het dekbedovertrek is voorzien van een extra brede flessenhalssluiting waardoor ook het uiteinde van het matras onder het design verdwijnt. Het dubbelzijdige bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur.

Meer informatie:
De Witte Lietaer
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe
www.dwl.be

Publicatiedatum: