Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Witte Lietaer introduceert flanelcollectie

Huislinnenproducent De Witte Lietaer heeft een nieuwe collectie gepresenteerd genaamd Piper. De serie bestaat uit een comfortabel dekbedovertrek van fluweelzacht flanel. "De zachtgrijze tint, het smaakvolle dessin en de nauwgezette afwerking maken van je slaapkamer een warm nest. Er is eveneens een vrouwelijke lilac-variant verkrijgbaar", vertelt Francies Mallems van De Witte Lietaer. 

Het dubbelzijdige Piper-bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. Dankzij de 2-in-1 afwerking kan gekozen worden voor het dessin of de unikleurige achterzijde. "Door 100% katoen te ruwen ontstaat een prachtige stof met een luxe uitstraling. Flanel voelt extra zacht, comfortabel en warm aan wat bijdraagt aan slaapcomfort. Het dekbedovertrek laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks", besluit Francies.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur.

Meer informatie:
De Witte Lietaer
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe
www.dwl.be