Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De Witte Lietaer introduceert flanelcollectie

Huislinnenproducent De Witte Lietaer heeft een nieuwe collectie gepresenteerd genaamd Piper. De serie bestaat uit een comfortabel dekbedovertrek van fluweelzacht flanel. "De zachtgrijze tint, het smaakvolle dessin en de nauwgezette afwerking maken van je slaapkamer een warm nest. Er is eveneens een vrouwelijke lilac-variant verkrijgbaar", vertelt Francies Mallems van De Witte Lietaer. 

Het dubbelzijdige Piper-bedlinnen wordt in verschillende afmetingen geleverd, inclusief kussenslopen met tweezijdige afwerking. Dankzij de 2-in-1 afwerking kan gekozen worden voor het dessin of de unikleurige achterzijde. "Door 100% katoen te ruwen ontstaat een prachtige stof met een luxe uitstraling. Flanel voelt extra zacht, comfortabel en warm aan wat bijdraagt aan slaapcomfort. Het dekbedovertrek laat zich eenvoudig strijken en het kreukt nauwelijks", besluit Francies.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische huislinnenproducent en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, geproduceerd met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op ‘harmonious living’ waarbij collecties mooi op elkaar aansluiten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur.

Meer informatie:
De Witte Lietaer
Julien Cagniestraat 24
8930 Lauwe
www.dwl.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven