Het internationale beddenmerk Hilding Anders krijgt een nieuwe CEO. De functie wordt per 1 januari 2020 vervuld door Henrik Sjögren. De Zweeds/Deense Henrik Sjögren heeft in de afgelopen 25 jaar een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van retail, marketing en merken. Enkele bedrijven waar hij eerder voor werkzaam is geweest zijn Unilever, GlaxoSmithKline, de Lego-groep en EssilorLuxoticca.

Sjögren vervangt de huidige CEO en voorzitter van de raad van bestuur, Pepyn Dinandt. Dinandt zal echter een ondersteunende rol bij Hilding Anders blijven vervullen.

Verder is sinds 1 november Achim Schreck verantwoordelijk voor alle strategische communicatie bij Hilding Anders. Schreck is aangesteld als communicatie-directeur, waarbij hij zich met name zal focussen op de combinatie van retail en online ondernemen. Achim heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van communicatie in de internationale retailsector. Eerder was hij in een vergelijkbare functie actief bij BMI Group, een van de grootste dakwerkbedrijven van Europa.

Meer informatie:
Hilding Anders
www.hildinganders.com