Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CEO Ducatteeuw over noviteiten Detremmerie Badkamer Meubelen:

"Particuliere klanten waren onder de indruk"

De vt wonen&design beurs zit er inmiddels een ruime week op. Voor Koen Ducatteeuw, CEO van Detremmerie Badkamer Meubelen, reden om nog een keer terug te blikken op het voor zijn bedrijf succesvolle event. "We toonden in Amsterdam dat wij 80 jaar jong blijven: genomineerd tot beste stand en nieuwe reeksen als No Limit Round, No Limit Deluxe (verstek) en No Limit Mystery. De particuliere klanten waren onder de indruk van onze noviteiten: actuele kleuren, verfijnde afwerking en marmer lieten hen watertanden", aldus Koen.

Op de vt wonen&design beurs had Detremmerie een eigen stand, maar vulde ook de badkamer van het huis van Eigen Huis & Interieur en het huis van VT Wonen in. Verder had het elke dag twee mensen op het adviesplein ter beschikking om badkamers uit te tekenen. Deze noviteiten zijn nu te bezichtigen in de showroom van Detremmerie en in de 424 showrooms in de Benelux. 

De voorbije jaren wist Detremmerie steeds zijn assortiment aan de marktvraag aan te passen. Sterker nog: Detremmerie wist meermaals de klanten de trends aan te brengen. Ook nu bewijst Detremmerie dat ze 80 jaar jong zijn. Naast het No Limit assortiment, waar de consument kan stoeien met 220 000 artikelen om er een unieke badkamer van te maken, presenteerde Detremmerie tal van aanvullingen.

No Limit Round benadrukt de trend van het afgeronde meubel. De D vormige wastafel(s) en onderbouwkas(en)t wijken af van het hoekige en maakt alles meer soft. Dit alles is leverbaar in acht mat gelakte kleuren.
De matgelakte onderkasten kunnen worden voorzien van een bijpassend afgerond wastafelblad, die met een opbouwwaskom kan schitteren in elke badkamer. Uiteraard kunnen bijhorende afgeronde hangkasten, kolomkasten, spiegels en spiegelkasten worden gecombineerd.

No Limit Deluxe zijn mat gelakte kasten in verstek afgewerkt. Hiermee toont Detremmerie zijn know how op meubelgebied. De ingewerkte deuren zijn leverbaar in de bovenvermelde acht kleuren en geven het meubel een verfijnde, luxe afwerking. Afwerking tot in de details. Ook voor kleine toiletmeubels is deze verstek afwerking mogelijk. 
No Limit Mystery is de combinatie van ingewerkte luxe marmer wastafels met strakke meubel. Als kers op de taart kan de vrijhangende wastafels in marmer of de afdektabletten in marmer voorzien worden van marmer opbouwwaskommen. Hierbij kan de consument ook assorti douchebakken bekomen in drie diverse uitvoeringen op maat. Ook de meubelen No Limit kunnen in vier nieuwe kleuren Cafe Noir, Greige Oak, Vintage Oak en Wallnut.

Al deze nieuwigheden zijn op de configurator www.bathroomconfigurator.be samen te stellen. Hier stopt het echter niet. Detremmerie gaat ook voor virtual reality, in samenwerking met Visoft en Saninet kan je nadat je je badkamer met de configurator hebt samengesteld virtueel in de badkamer gaan rondlopen.  

Meer informatie:
Detremmerie nv
Spijkerlaan 153
8791 Beveren-Leie (BE)
www.detremmerie.be
[email protected]

Publicatiedatum: