Op de laatste Vakbeurs​ Slapen was Rivièra Slaapcomfort een van de deelnemers. Het bedrijf uit Huizen hanteerde daarbij drie opvallende thema's, die we nog voor het voetlicht willen brengen, te weten: Ecologie en Ergonomie (Eerlijk en Heerlijk slapen), Ambachtelijk Comfort (No-nonsense Luxe) en Aangenaam Persoonlijk (Ervaar het unieke).


Jan-Hendrik Gooijer, Bert Bosscha en Roel Douma van Rivièra Slaapcomfort.

Rivièra Slaapcomfort is de enige producent in Europa die vanuit speciaal geselecteerde natuurlatex eigen producten ontwikkelt en produceert. "De zuivere natuurlatex komt als melk ons bedrijf binnen en wordt verwerkt tot natuurlatex half-fabricaten. Deze worden verwerkt in onze natuurlatex matrassen, pocketveer matrassen, topmatrassen en als top-afdekking van onze boxsprings." 

Ecologie en ergonomie  
Wat Ecologie en Ergonomie betreft zijn er vanuit het eigen merk Pure  producten ontwikkeld en bestaande producten doorontwikkeld waarbij naast ergonomie nog meer de nadruk is gelegd op duurzame ontwikkeling van zowel matrassen, bedbodems als bedkaders. "Alle matrassen zijn CO2 neutraal geproduceerd en bestaan geheel of gedeeltelijk uit natuurlatex. Tegen geen of een geringe meerprijs slaapt uw consument niet alleen heerlijk, maar ook nog eens eerlijk", aldus een woordvoerder van Rivièra Slaapcomfort. 

Ambachtelijk comfort
Op het gebied van Ambachtelijk Comfort, wordt het merk Viera, dat een maatwerk product is, puur met liefde en passie vanuit het ambacht geproduceerd. De Viera boxsprings en matrassen zijn niet alleen supercomfortabel maar stralen ook luxe uit. Dit jaar presenteerden Rivièra Slaapcomfort twee nieuwe modellen. "Zo tilden de Viera boxsprings niet alleen de slaap maar ook de uitstraling van een slaapspeciaalzaak naar een hoger niveau.

Wij zorgen er samen met de slaapprofessional voor dat de consument betaalt voor no-nonsense luxe. Ze betalen enkel voor het hoge comfort en het ambachtelijke handgemaakte product en niet voor onnodige marketingkosten."

Aangenaam persoonlijk
Het derde thema was Aangenaam Persoonlijk. "Voor ons merk Royal Dream hebben wij onze matrassenrange verder uitgebreid om zo een breder deel van de markt beter te kunnen bedienen. Een complete range producten die een aangenaam ligcomfort geeft, maar ook nog eens heel persoonlijk is  door bedbodems met vooringestelde of instelbare zones." De nieuwe ErgoFlex lattenbodem vervangt de Medos Pro en was als primeur op de slaapbeurs te zien. "Iedere consument is uniek en dat ervaart men gelijk bij de eerste keer proefliggen in de winkel... zo maak je ook als slaapprofessional eenvoudig het verschil." 

Een stap verder...
Om echt het verschil te maken, gaat Riviera nog een stap verder. "Behalve dat wij dé natuurlatexspecialist zijn met een latex matrassen productie in eigen huis, bieden wij slaapspecialisten ook de mogelijkheid om vanuit onze merken een eigen exclusieve groepsmerk of persoonlijke merk te creëren."Meer informatie:
Rivièra Slaapcomfort
Nijverheidsweg 16
1271 EA Huizen
+31 (0)35 52 50 024
www.riviera-slaapcomfort.nl
info@riviera-slaapcomfort.nl