Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontworpen door designer Jacob Strobel

Team 7 komt met nieuw ontwerp

De Oostenrijkse producent van duurzaam designmeubilair Team 7 maakt slaapmeubelen van natuurlijke materialen zoals zuiver, massief hout. Nieuw in het assortiment is de Mylon slaapkamer. Dit bed is ontworpen door designer Jacob Strobel. Sobere lijnen, goede verhoudingen en een warme uitstraling kenmerken het design van Strobel.
Het bed is in diverse uitvoeringen beschikbaar. Het hoofdeinde is beschikbaar met houten sporten of met leder- of stofbekleding. De bekleding is afneembaar en kan worden gewassen of zelfs gewisseld om van kleur te veranderen. Het voeteneinde is net als de bedzijdes beschikbaar in massief hout of bekleed.

De bijpassende mylon meubelen maken deze slaapkamer compleet. Mylon nachtkastjes, ladenkasten en bijbehorende klepbank. Het is mogelijk de stoffen of lederen bekleding van de bank hetzelfde uit te voeren als het bedhoofdeinde en de bedzijde.

Team 7 vertelt: "Ook in het niet-zichtbare is alles puur natuur. Bedden zijn geheel metaalvrij, met traditionele, ambachtelijke houtverbindingen om de constructie stevigheid te geven. Zo kunnen aanwezige magnetische velden in de slaapkamer niet worden versterkt en de slaap niet beïnvloeden."

Natuurlijke accessoires en slaapsystemen
Bij lekker slapen hoort natuurlijk ook beddengoed. Team 7 biedt hoofdkussens en dekbedden, gemaakt van biokatoen en gevuld met natuurlijke Tencel- of ma├»svezels. Matrassen van natuurlijk latex, lattenbodems en geavanceerde slaapsystemen zoals aos maken het aanbod compleet.

Meer informatie:
Team 7
info@team7.at
www.team7-design.com 

Publicatiedatum: