Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jacob Bakker zoekt dealers voor Plutex Donzen Dekbedden:

"Het reinigen van zo'n donsdeken zorgt eens in de vijf jaar voor een klantcontact"

Jacob Bakker Agenturen heeft onder andere Plutex Donzen Dekbedden in zijn portefeuille. Het is 35 jaar geleden dat Guy Tollet en zijn vrouw samen onder een dik pak dons doken. “Kwaliteit leveren stond vanaf dag één hoog in het vaandel", weet Jacob Bakker te vertellen. "Ondertussen is het familiebedrijf uitgegroeid tot de vertrouwde donsexpert op de Belgische markt. Ik mag namens hen de Nederlandse slaapbranche betreden."

"Toegegeven, aan een kwalitatieve donsdeken zit een prijskaartje", vervolgt Bakker. "Maar de aankoop van een échte donsdeken staat garant voor een leven lang plezier ervan. Daarom engageren zij zich voor het garanderen van een correct donspercentage, volume en herkomst van het dons. Daarbij kan je vertrouwen op een levenslange garantie op de inhoud van de donsdekens van Plutex", aldus Bakker, die in Nederland op zoek is naar slaapspecialisten die ook deze donsdekbedden in hun assortiment willen opnemen.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een donsdeken is het vasthouden van je eigen warmte onder het deken. "Dons is dan ook een product dat bijzonder goed isoleert, zonder verstikkend te werken. Deze isolatie wordt veroorzaakt door de hoeveelheid -stilstaande- lucht die het dons vasthoudt. Oftewel: hoe groter de donsvlokken, hoe meer lucht er in het donsdeken zit, hoe beter de isolatie en hoe aangenamer de warmte er onderin wordt", weet Jacob Bakker (foto).

Eigen donsdekenproductie
Dankzij de jarenlange ervaring heeft de wereld van donsdekens haast geen geheimen meer voor Plutex. "Om de beste kwaliteit te garanderen produceren zij de dekens en kussens helemaal zelf. Hierbij maken zij enkel gebruik van zorgvuldig uitgekozen donssoorten. Voor de fabricage ervan vertrouwen ze op drie Oost-Europese donskwaliteiten van een bijzonder hoge kwaliteit: Grijze Hongaarse Ganzendons 90%, witte Poolse ganzendons 95% en witte Pilzner ganzenflaum 100%. Uitzonderlijke donssoorten die keer op keer zorgen voor unieke donsdekens van topkwaliteit."

Service
Een frisse, schone donsdeken zorgt voor een optimaal slaapcomfort en een goede nachtrust. "Klanten die een donsdeken aanschaffen bij een retailer doen er goed aan om te kiezen voor een regelmatige donsdekenreiniging op professionele wijze, best om de 5 jaar. Dankzij zo’n donsdekenreiniging kan men niet enkel genieten van een heerlijke nachtrust, maar verlengt het ook nog eens de levensduur van zo'n donsdeken. En als retailer heb je weer een contactmoment met een klant die wellicht op ideeën kan worden gebracht om iets anders aan te schaffen", zegt Bakker.

"Hoe zo'n donsdekenreiniging werkt? Om te beginnen: het wassen van de dons en de tijk -oftewel overtrek- gebeurt volledig apart. Het dons wordt volledig uit de tijk gehaald en in een speciale machine vakkundig gewassen. Hierbij kan hij eventueel ook bijgevuld of hersteld worden. De tijk wordt apart gewassen en indien nodig vernieuwd. Wenst een klant zijn donsdeken te verlengen of verbreden? Ook daarvoor kan men bij Plutex terecht", besluit Jacob Bakker.

Meer informatie:
Jacob Bakker Agenturen
06 - 15 46 58 97
info@jbakker-agenturen.nl