Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen

Diamanten jubileum Nederlandse fabrikant

Als je 60 jaar wordt, dan moet dat gevierd worden. Dit diamanten jubileum bereikte Eastborn gisteren, dinsdag 1 oktober. Het bedrijf, dat alle betrokkenen op taart trakteerde en met de medewerkers een feestje vierde, maakt boxsprings en matrassen met - zoals het zelf zegt - passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving.

Eastborn was een Nederlandse fabrikant gevestigd in Vroomshoop. In 2007 os het overgenomen door de Hilding Anders groep. Eastborn Slaapsystemen B.V. is een producent van kwalitatief hoogwaardige slaapsystemen, zoals boxsprings, matrassen, bedden, lattenbodems, nachtkastjes en andere slaapkamer accessoires. In een moderne fabriek in Vroomshoop produceert Eastborn haar slaapsystemen. Eastborn is opgericht in 1959 en opereert als een zelfstandig bedrijf. Het richt zich met name op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

Begin vorige maand vierde het bedrijf ook een feestje, toen de Sixty Excellent matras door de Consumentenbond werd uitgeroepen tot beste pocketveermatras.

Meer over de geschiedenis van het bedrijf is hier te lezen. 

Meer informatie: 
Eastborn Slaapsystemen B.V.
Linderveld 5
7681 RA Vroomshoop
Tel: +31 0546 666 777
www.eastborn.nl