Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Sanitairwinkel.nl slaat nieuwe weg in

Na twaalf jaar kiest Sanitairwinkel.nl voor een andere stijl. Het harde blauw wordt een zachter groen, wat beter past bij het imago van de sanitairspecialist. Een nieuwe huisstijl is een logische vervolgstap voor het bedrijf. Sanitairwinkel zet stappen op internationaal gebied en positioneert zich steeds meer als marktleider op het gebied van sanitair, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Het familiebedrijf uit Rosmalen werd twaalf jaar geleden gestart door broers Erik en Rob van Laarhoven. Al snel werd uitgebreid met meerdere werknemers, maar de gemoedelijke en persoonlijke sfeer bleef. Ook in de showrooms: verkopers voorzien bezoekers van eerlijk advies en zorgen ervoor dat zij met een goed gevoel naar huis gaan.

Expertise en gastvrijheid staan voorop bij Sanitairwinkel. Omzet is natuurlijk belangrijk, maar de klant staat altijd centraal. Scherpe prijzen in combinatie met advies op maat zorgen voor een optimale winkelervaring, zowel online als offline. De nieuwe, zachtere kleuren passen beter bij deze kernwaarden dan het huidige harde blauw.

Inspiratie en advies
Sanitairwinkel positioneert zich steeds meer als bron van inspiratie en advies op het gebied van sanitair. Het uitbreidende aantal showrooms, in Nederland én België, is daar een perfect voorbeeld van. De showrooms laten een uitgebreid aanbod aan sanitair zien, van verschillende merken en in verschillende badkamerstijlen.

De showrooms hebben geen schreeuwerige reclame-uitingen of opdringerige verkopers. Bezoekers kunnen zo in alle rust rondkijken om hun droombadkamer uit te zoeken. De nieuwe kleurstelling creëert een huiselijke sfeer en draagt zo bij aan een prettige winkelervaring. De webshop is al voorzien van de nieuwe huisstijl. De komende maanden zullen ook alle offline uitingen en de showrooms worden veranderd!

Een nieuwe naam
Sanitairwinkel heeft zowel in Nederland als België een aantal showrooms. Ook in Frankrijk is de sanitairspecialist actief, onder de naam Magasin Salle de Bains. Een universele naam is echter gemakkelijker te herkennen. Daarom heeft het bedrijf besloten om op lange termijn verder te gaan onder een andere naam: Sawiday.

‘Sawi’ is een samenvoeging van ‘sanitair’ en ‘winkel’. Daarnaast starten én eindigen wij onze dag vaak op de badkamer, vandaar de toevoeging ‘day’. In Nederland blijft Sanitairwinkel voorlopig onder dezelfde naam doorgaan, maar over de grens zal het bedrijf binnenkort Sawiday gaan heten. De retailer maakt kortom grote stappen: een nieuwe huisstijl en universele naam zijn slechts het begin. 

Meer informatie: www.sanitairwinkel.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven