Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hästens Store Naarden officieel geopend

Afgelopen weekend is Hästens Store Naarden officieel geopend. In Het Arsenaal, dat Jan des Bouvrie ruim 25 jaar geleden opende en dat onderdak biedt aan zo'n 20 woonwinkels, showrooms en design labs, kunnen gasten nu ook een paar uur wegdromen.

"In onze nieuwste Hästens Store staat de klant centraal", laat Esther Glerum, Area manager van de Hästens Stores in Amersfoort, Utrecht en Naarden-Vesting weten. "Alles is erop gericht om onze klanten optimaal te begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe Hästens bed, dat is gemaakt van uitsluitend de beste natuurlijke materialen. Wij hebben veel vertrouwen in deze unieke samenwerking met het Arsenaal en wij zien er naar uit om onze klanten te adviseren en te verblijden met een heerlijk nieuw Hästens bed."

De zaak in Naarden wordt gerund door Hessel Lubbers, ondernemer in goede nachtrust, zoals hij zichzelf profileert. Hij opende in de afgelopen drie jaar ook Hästens Stores in Amersfoort en Utrecht.

Meer informatie: www.hastens.com

Publicatiedatum: