Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eijerkamp showt nieuwste woontrends, kleuren en materialen

Gloednieuw Stijlhuis op vtwonen&designbeurs

Eijerkamp viert de liefde voor wonen, slapen & design in het Eijerkamp Stijlhuis tijdens de vt wonen&design beurs van dinsdag 1 oktober t/m zondag 6 oktober 2019 in de RAI Amsterdam. In het gloednieuwe inspirerende Stijlhuis van maar liefst bijna vijf meter hoog toont Eijerkamp vier vtwonen Stijl Studio’s met de nieuwste woontrends, kleuren en materialen van najaar 2019 en staan interieuradviseurs klaar voor persoonlijk interieuradvies.

Woonliefhebbers ontdekken in het Eijerkamp Stijlhuis onder andere de gloednieuwe vtwonen Stijl Studio’s met de woonstijlen Basic, Bohemian, Klassiek en Industrieel. Behalve de nieuwste trends, kleuren en materialen vind je hier creatieve woonoplossingen om je huis optimaal in te richten: van innovatieve televisie-oplossing tot thuiswerkplek en stijlvolle kinderhoek. Allemaal ontwikkeld in samenwerking met vtwonen en bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’.

Marloes Peters, Creative Director bij de Eijerkamp Retail Groep: “In het Eijerkamp Stijlhuis dompelen we woonliefhebbers onder in verschillende woonbelevingen. In ons Advies Atelier helpen we je vervolgens om van jouw huis een fijn thuis te maken en brengen we je woonwensen tot leven! Van indelingsplan tot de juiste meubels, accessoires en verlichting in elke woonstijl en voor elk budget: bij Eijerkamp selecteren we speciaal voor jou de mooiste meubels om jouw droominterieur te creëren!”

Advies Atelier met gratis interieuradvies
Tijdens de vtwonen & design beurs beantwoorden interieuradviseurs en stylisten van Eijerkamp al jouw woonvragen in een persoonlijk interieuradvies in het Eijerkamp Advies Atelier. Onze adviseurs geven praktische interieur tips waar je gericht mee aan de slag kunt in huis. Tip: neem een plattegrond en foto’s mee voor een advies op maat!

Eijerkamp & vtwonen
Een gedeelde passie voor interieur, vormgeving en trends is het recept voor onze jarenlange samenwerking met vtwonen. Als vaste partner van het woonprogramma zijn de Stijl Studio’s en vtwonen collectie niet meer weg te denken uit onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

De vtwonen Stijl Studio’s, exclusief te zien bij Eijerkamp, zijn bekend van het tv-programma vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ dat vanaf zondag 22 september 2019 elke zondag van 19.00 tot 20.00 uur op SBS6 te zien is.

Over Eijerkamp
ruim 150 woonmerken onder één dak De nieuwste trends en de mooiste woonmerken, hebben wij bij Eijerkamp voor jou geselecteerd. In Hanzestad Zutphen en in het centraal gelegen Veenendaal én online kies je voor je eigen woonstijl. Laat je verwonderen in ons woonwinkel warenhuis met ruim 150 woonmerken en drink een kop koffie met onze adviseurs. We staan dagelijks bij Eijerkamp, CILO en citystore LOTS voor je klaar om je droominterieur te realiseren. In elke woonstijl en voor elk budget. Want thuis begint bij Eijerkamp.

Het familiebedrijf Eijerkamp werd in 1928 opgericht en wordt gerund door Evert-Jan en Hans-Jaap Eijerkamp. De dochters van de Eijerkamp broers, Lotte, Marloes en Lisanne Eijerkamp zijn ook werkzaam in het dynamische Retail bedrijf.

Meer informatie:
Eijerkamp
www.eijerkamp.nl 

Publicatiedatum: