Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Vink van Behaaglijk Wonen:

"Lavasteen is de nieuwe generatie gietvloeren"

Het in Ede gevestigde bedrijf Behaaglijk Wonen is importeur van Italiaanse lavasteen vloeren. Dit zijn volgens Jan Vink van Behaaglijk Wonen de nieuwe generatie gietvloeren. De vloeren zijn krasvast, waterdicht van zichzelf en slijtvast. Daarnaast is lavasteen te gebruiken op de vloer als op de wand.

Een jaar of 2/3 geleden is Jan Vink gestart met zijn bedrijf Behaaglijk Wonen. In eerste instantie met het maken en ontwerpen van badkamers. "Maar ik wilde ook wel eens een keer wat anders dan altijd maar tegels. Want met tegels heb je voegen en kitnaden die na verloop van tijd vies worden en daar wilde ik wat anders voor hebben. Op een gegeven moment zag ik een filmpje op facebook over decoratieve wanden van het merk Cebos uit Italië. Ik was gelijk erg geïnteresseerd in dit product en wilde dit kopen, maar dit kon alleen als ik importeur van dit product werd. Twee weken later vertrokken we naar Italië om informatie te verzamelen en besloten we om importeur te worden van Cebos", vertelt Jan. 

"Tevens waren we ook benieuwd of dit product ook op de vloer gebruikt kon worden maar helaas kon dit niet. Cebos verwees ons door naar hun dochteronderneming in Italië die decoratieve vloeren verkopen. Zo kwamen we bij Errelab terecht. Errelab is van origine een bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële vloeren. In samenwerking met Cebos kunnen we nu samen met Errelab sterke decoratieve vloeren maken. Het sterkst zijn we met onze Lavasteen vloeren. Wij beschikken over mensen die het kunnen aanbrengen en die hebben hiervoor een cursus gevolgd om zo de kwaliteit en kwantiteit te kunnen garanderen. We combineren dit werk met het maken en ontwerpen van badkamers met merken als Bette en Villeroy & Boch", besluit Jan. 

Meer informatie:
Behaaglijk Wonen
Venturistraat 2N
6718 XW Ede
info@behaaglijkwonen.nl
www.ceboscolor.nl

Publicatiedatum: