Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vakbeurs Slapen in Baarn trekt bijna 300 bezoekers

Zestien leveranciers tonen nieuwste collecties

"Intens jammer dat het er alweer op zit... Wat een geweldige beurs is Vakbeurs Slapen 2019 in Baarn weer geweest! Topsfeer, prachtige producten, mooie collega's en natuurlijk niet te missen: het geweldige bezoek. Wij zijn buitengewoon tevreden", jubelt Lianne Smits Zwetsloot van Steel&Stockings via LinkedIn.

Zestien leveranciers c.q. merken hebben van zondag 1 tot en met dinsdag 3 september op Vakbeurs Slapen hun nieuwste collecties gepresenteerd in Bomencentrum Nederland in Baarn. Het was alweer de derde editie van de initiatiefnemers Jeroen Haarhuis en Cees Jansen van Haarhuis & Jansen.

Een beeld van een aantal deelnemers. Bekijk hier de fotoreportage.

Vakbeurs Slapen is volgens de organisatie bestemd voor slaapprofessionals die zich richten op vakmanschap en kwaliteit. Een kleine 300 bezoekers kwamen een kijkje nemen op deze beurs boordevol innovaties, nieuwe producten en vooral Hollandse gezelligheid. Dit jaar waren er zes nieuwe exposanten naar de prachtlocatie Jardin d’Hiverre gekomen.

Haarhuis en Jansen was met vier merken present. Naast de bestaande merken Viking, Hypnos en Dauny, ook het Belgische merk Kreamat dat zij gaan vertegenwoordigen op de Nederlandse markt. Andere deelnemers waren: Van Cadsand, Steel&Stocking, Kayori, Van Os, Riviera, Polydaun, Bedding Concepts, Recor Bedding, Sanamed, Technogel, Profine, Ultima bedden met ook Stijl boxsprings en Sleep On SEAQUAL.

Bekijk hier de fotoreportage.