Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rijtjeshuis van € 1,5 miljoen gaat viraal

Iedereen is wel van overtuigd dat de woningmarkt uit zijn voegen is gebarsten en de prijzen voor de woningen enorm gestegen zijn. De prijzen hiervan lopen ver uiteen. In de mooie opgezette en geliefde Prinses Irene-buurt staat een 'gewoon' rijtjeshuis voor wel heel veel geld te koop. En dit is niet onopgemerkt gebleven op social media.

AD: ''Een op het oog doodnormaal rijtjeshuis in Amsterdam-Zuid (Funda) staat te koop voor maar liefst 1.450.000 euro. Vanwege de dure grond? Ja en nee. Ja, want het is een hele populaire buurt, waarin de eengezinswoningen schaars zijn. Nee, want er geldt namelijk ook nog erfpacht, die is af te kopen voor nog eens 135.000 euro. De grond is dus niet bij de prijs inbegrepen.'' 

Aan de foto's te zien is het huis grondig gerenoveerd en met een mooie inloopkast, openslaande deuren en kookeiland veelbelovend voor een normaal 'rijtjeshuis'.