Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beddenreus laat studenten uitslapen

Beddenreus richt zich met speciale ‘Studentendeals’ volledig op studenten. Daarmee onderscheidt Beddenreus zich naar eigen zeggen als dé speler in de beddenbranche waar een compleet, kwalitatief en modern aanbod voor studentenkamers verkrijgbaar is. De prijs van het studentenassortiment is afgestemd op de gemiddelde studiebeurs, omdat studenten niet alleen willen slapen, maar ook geld willen overhouden voor een avondje stappen.  

Hoe groot of klein je studentenkamer ook is, Beddenreus heeft hiervoor altijd de juiste oplossing, een passend advies én de beste prijs. Die boodschap staat centraal in de Studentendeals-campagne. Beddenreus maakt studenten zowel on- als offline warm voor de Studentendeals en het complete aanbod dat de discounter aanbiedt. Wie na een avondje stappen comfortabel wil (uit-)slapen, is bij Beddenreus aan het juiste adres.

Op zoek naar de sterkste student
Beddenreus is tijdens de bekende introductieweken, waar studenten kennismaken met hun nieuwe stad en alle aspecten van hun nieuwe leven, prominent aanwezig om de Studentendeals te promoten. In studentensteden Utrecht, Tilburg en Amsterdam staat Beddenreus met een interactieve stand, waarin de producten uit de Studentendeals zijn te bekijken en te ‘beliggen’. Daarnaast is er een kans om gratis een complete set voor je studentenkamer te winnen. Beddenreus gaat op zoek naar de sterkste vrouwelijke en mannelijke student van de stad. Hij en zij winnen dan een complete studentenkamerinrichting. Ook online maak je kans op een van deze deals, door mee te doen aan de persoonlijkheidstest.

Beddenreus: expert in goed slapen voor betaalbare prijs
Al meer dan twintig jaar biedt Beddenreus een basisassortiment aan slaapkamerproducten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Beddenreus is onderdeel van Beter Bed, een beursgenoteerd familiebedrijf dat goed slapen voor iedereen mogelijk wil maken. Met de discount formule speelt Beddenreus direct in op ontwikkelingen in een concurrerende markt. De collectie is verkrijgbaar in 34 winkels in Nederland en online.

Meer informatie:
Beddenreus
www.beddenreus.nl/studentendeals 

Publicatiedatum: