'Deurbeslag wordt geactiveerd door gecodeerde optische signalen'

Elektronisch toegangssysteem valt in de prijzen

Het ontwerp L700 LightAccess Pro van FSB heeft de Duitse Innovation Award 2019 gewonnen. "Het elektronische toegangssysteem verandert een smartphone in een netwerksleutel om het beheer van complexe toegangsscenario's te vergemakkelijken. Het L700-systeem combineert de technische en functionele kenmerken van de bestaande elektronische toegangssystemen van FSB met de innovatieve LightSpeedAccess-technologie", vertelt een woordvoerder. 


V.l.n.r.: Andrej Kupetz, Andreas Steinkamp en Karin Padinger van FSB met de Innovation Award. 

Het deurbeslag wordt geactiveerd door middel van gecodeerde optische signalen, gegenereerd door een smartphone met een kleurendisplay, ongeacht het besturingssysteem van het apparaat. Het systeem is eenvoudig te installeren en handig in gebruik. 

De jury gaf als volgt uiting aan haar enthousiasme voor het L700-systeem: "Een fantastische innovatie die de uitgifte en het beheer van sleutels aanzienlijk eenvoudiger maakt, gemakkelijk en flexibel in elk opzicht".
  
Over FSB
FSB ontwikkelt visueel en functioneel hoogwaardige hardware-oplossingen voor deuren en ramen, elektronische toegangscontroles en sanitaire uitrustingen. 

De German Innovation Award is een eerbetoon aan producten en oplossingen in alle sectoren, die vooral worden gekenmerkt door een gebruikersgerichtheid en toegevoegde waarde ten opzichte van bestaande oplossingen.

Meer informatie:
FSB
www.fsb.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven