Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie bevat innovatieve noviteiten en bekroonde designklassiekers

Interstil presenteert nieuwe collectie railsystemen op Design District

Interstil, leverancier van rail- en roedensystemen, komt met de nieuwe W-plus collectie in het golfplooi assortiment. "Het is retrospectief en tegelijkertijd met een vooruitziende blik, omvat zowel innovatieve noviteiten als bekroonde designklassiekers", vertelt Ed Jansen van Doorn, algemeen directeur van Interstil.

De W-plus collectie bestaat uit:
W5
Dit is een golfplooi garnituur dat zich als het ware tegen het plafond nestelt dankzij de geringe dikte. Ondanks de lage totale hoogte heeft het garnituur een voldoende groot en verborgen loopkanaal om de koordjes van de glijders in te verbergen. De kleine groef aan de zichtzijde van het profiel accentueert de convexe vorm, dat vlak naar de muur toe afloopt. De eindafwerkingen nemen de vorm van het profiel aan en versmelten met het plafond.



W4
De fusie van profiel en steun. Het golfplooi garnituur valt op door de expressieve wandsteunen, die door hun speciale vormgeving een vloeiende overgang naar het profiel mogelijk maken. Pas in tweede instantie is de vloeiende vorm te herkennen, waarbij het convex gevormde binnenloop profiel samensmelt met de identiek gevormde steun.

W6
De symmetrische vorm van het profiel maakt het mogelijk het W6-golfplooi garnituur ook vanuit ongebruikelijke perspectieven te bekijken. Ondanks de minimalistische uitvoering van 13 mm biedt het loopkanaal van het nieuwe W6-profiel ruimte voor de koordjes van de golfplooi glijders. Het symmetrische profiel is verkrijgbaar in vijf kleuren met twee varianten in eindafwerking.



Wing
Gewichtloos dankzij geïntegreerde integraal technologie, reeds bekend en gepatenteerd, maakt 'het onmogelijke mogelijk', zelfs met vlakke binnenloop profielen. Met slechts één steun in het midden kan dit garnituur geplaatst worden tot een overspanning van drie meter zonder dat de profieleinden onder het stofgewicht gaan afbuigen.

"Een ronde plafondsteun met een concave vorm aan beide zijden en als alternatief een vlak ontworpen steun vormen een bijzonder design bij plafondmontage", aldus Ed Jansen van Doorn (zie foto).

Interstil is op Design District te vinden in hal 3 stand V26.

Meer informatie:
Interstil
De Grootlaan 37
5252 AZ Vlijmen
ed@interstil.nl
www.interstil.nl

Publicatiedatum: