8 en 9 mei in RAI Amsterdam

Independent Hotel Show voor het eerst in Nederland van start

De Independent Hotel Show werd in 2012 in Londen opgericht. Voor het eerst vindt deze beurs nu ook plaats in Nederland. Het event is ontworpen om hoteliers met een onafhankelijke instelling te ondersteunen en biedt naast praktische oplossingen ook ambitieuze content.

'Geïnspireerd door de gastvrijheid die in hotels zelf wordt aangeboden, streven we ernaar om een ​​gastervaring te bieden die verder gaat dan die van de typische handelsbeurs, of u nu inspiratie zoekt van onze sublieme ontwerpers, innovatie van toonaangevende technologieleveranciers, of gewoon om iets nieuws te ontdekken voor uw hotel zijn we ervan overtuigd dat u de oplossingen zult vinden die u zoekt.' 

Er zijn tal van activiteiten te doen. Zo zijn er interessante sprekers aanwezig, die als expert uit de hotelbranche masterclasses zullen geven. Ook kan met een trendtour nemen, begeleidt door trendwatcher Vincent van Dijk. Daarnaast zijn er succesvolle ondernemers aanwezig om verhalen en ervaringen mee uit te wisselen en geeft Bram Van der Hoek (Europe Hotels Private Collection), Jan Stuurman (V Hotel) en Kevin Rockey (The Hoxton) interessante masterclasses. 
Tot slot is er speciaal door Robuust Amsterdam een ontworpen Concept Lab waar vooruitstrevende, onafhankelijke en lokale merken uit de hotelbranche onder de aandacht worden gebracht.  

Miranda Martin, event directeur tegen Missethoreca: ‘'Onze hotelshow is bedoeld voor alle beslissers in de hotellerie in Nederland, België en Duitsland. Zowel voor hoteleigenaren en -koppels, general managers, afdelingsmanagers als ook andere invloedrijke hotelspecialisten op het gebied van ICT, design, HR en guest experience. We bieden beide dagen een gevarieerd inhoudelijk programma met concrete oplossingen voor hoteliers om innovaties in hun bedrijf door te voeren en in te spelen op de snel veranderde verwachtingspatroon van de hotelgast.’'

Er zullen 120 leveranciers vertegenwoordigd zijn die hun (nieuwste) producten tentoonstellen. 

8 en 9 mei, van 10.00 tot 18.00uur in de RAI Hal 5 te Amsterdam. 
Bekijk hier het programma en meer informatie


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven