Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opvallend is de diversiteit van de verschillende ontwerpen

Nieuwe ontwerpen vinyl muurbedekking Vescom

Vescom heeft vier nieuwe ontwerpen voor vinyl muurbekleding geïntroduceerd: Watson, Lismore, Jarvis en Puccini. Wat met name in deze nieuwe collectie opvalt is de diversiteit van de verschillende ontwerpen. Het kleurenassortiment past perfect bij het materiaal.

Watson heeft een ruig uiterlijk, dat doet denken aan industrieel beton. De verschillende kleuren voegen subtiel extra diepte toe. Het kleurenpalet bestaat uit verschillende tinten grijs, neutrale steen- en aardekleuren en zachte kleurschakeringen.

Lismore is meer geënt op het onregelmatige patroon van linnen. De textielachtige vorm van Lismore combineert uitstekend met het vinyl. Deze muurbekleding is makkelijk te reinigen, waardoor het ontwerp breed inzetbaar is en met name geschikt is voor zorginstanties. Lismore heeft een breed assortiment met veel lichte, warme en natuurlijke kleuren.

Jarvis heeft een rijk en meer afwijkend karakter. Het textielachtige uiterlijk en de geweven structuur komt tegemoet aan de vraag naar behang dat meer diepte laat zien. Jarvis heeft een subtiel metaalachtig uiterlijk en komt in kleuren als grijs, brons en roesttinten. Het ontwerp is volledig nieuwe toevoeging aan de collectie van Vescom.

Puccini is gebaseerd op een klassieke streep met mat zijde en is verkrijgbaar in natuurlijke hedendaagse tinten. Het ontwerp is rijk, gelaagd en daarmee bij uitstek geschikt voor de horeca.

Vinyl is een materiaal met een keur aan functionele eigenschappen. In combinatie met een achterliggende laag katoen is het materiaal sterk en kleurvast en kan het goed tegen krassen of stoten tegen het behang. Muurbekleding van vinyl kan naadloos worden toegepast en is makkelijk in het onderhoud. De producten van Vescom kunnen met gemak tien tot vijftien jaar mee.

Meer informatie:
Vescom
Sint Jozefstraat 20 
5753 AV Deurne
sales@vescom.com
www.vescom.com

Publicatiedatum: