Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Chantal: ''Binnendeuren zijn prominent aanwezig en daardoor zeer sfeerbepalend''

C’avante Interior & Design lanceert eigen collectie binnendeuren

C’avante Interior & Design ontwerpt en realiseert al acht jaar unieke interieurs voor exclusieve woningen, second homes, hotels en restaurants. Daarbij staat voorop dat het interieurontwerp en de inrichting passen bij de architectuur, de levensstijl, levensfase en wensen van de opdrachtgever. De stijl van C’avante Interior & Design is tijdloos en herkenbaar door de combinatie van luxe en leefbaarheid in een ongedwongen warme sfeer. De ontwerpen zijn een mix van high end design en behaaglijk wooncomfort met een vleugje Italiaanse elegantie. Prikkelend door het gebruik van warme kleurstellingen,  bijzondere materialen en maatwerk inrichtingselementen. Tijdens het persevent Interior Related op 12 maart 2019 lanceerde C’avante Interior & Design twee binnendeuren onder eigen label.

Roma en Verona designed by C’avante Interior & Design
C’avante Interior & Design lanceert twee typen binnendeuren onder hun eigen label. Chantal: “Om onze stijl maximaal tot zijn recht te kunnen laten komen, hebben we onderzocht welke elementen een grote rol spelen bij de beleving in verschillende ruimtes. Binnendeuren zijn prominent aanwezig en daardoor zeer sfeerbepalend. Daarom besloten we twee typen deuren te ontwerpen die los van elkaar maar zeker ook goed met elkaar te combineren zijn.”

Binnendeur Roma heeft een verticale rondom doorlopende lijn die verdiept ligt in de deur. De deur staat voor eeuwigheid en vertegenwoordigt een tijdloos en chic ontwerp. Door het openen van de deur verandert het perspectief op de verticale lijn, wat een verrassend effect geeft aan de uitstraling van de deur.

Binnendeur Verona kenmerkt zich door een horizontaal terugliggende baan. Deze deur staat voor jeugdigheid, passend bij de verrassende combinatie van materialen. Een eiken deur met toevoeging van leer, maakt deze deur perfect toepasbaar als binnendeur of als deur in een walkin closet. Ook hier met aandacht voor warme kleurcombinaties, die aansluiten bij de luxe en elegante stijl van C’avante Interior & Design. Beide deuren zijn in een mdf of eiken massief uitvoering verkrijgbaar.

Meer informatie:
C’avante Interior & Design
Tel: 085 130 2212
info@cavante.nl 
www.cavante.nl 

Publicatiedatum: