Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Topfotograaf breekt met Cobra Art en kiest voor Umo Art Gallery

Eigenaar Maurits Pit: "Dat Jordi Gómez voor mijn galerie kiest, daar ben ik écht heel trots op"

Maurits Pit van Umo Art Gallery, die een expositieruimte heeft in ETC Design Center Europe, is zo trots als een pauw. De galerie-eigenaar heeft de beroemde fotograaf Jordi Gómez weten te contracteren. "Hij heeft met Cobra Art gebroken en voor mijn Umo Art Gallery gekozen. Daar ben ik heel blij mee! Dat het werk van een topfotograaf als Gómez, die door meerdere merken wordt ingezet, via mijn galerie te koop is. Jordi Gómez! Die ook voor Paris Hilton werkt! Om hem over de streep te halen, ben ik speciaal naar Ibiza gevlogen. Dat kon hij wel waarderen, dat ik al die moeite nam", vertelt een enthousiaste Maurits.

Paris Hilton fotografeert Jordi Gómez.

De afbeeldingen die Umo Art Gallery verkoopt worden door steeds meer consumenten en brancheprofessionals, zoals designers, stylisten en projectinrichters, ontdekt. In mening huiskamer, restaurant, hotel, bedrijfsruimte etc. hangt werk van Umo Art Gallery, dat garant staat voor hoogstaande kwaliteitsfoto's op plexiglas en als ingelijste kunst. Museumkwaliteit is bij deze galerie de standaard. Zij biedt daarbij een breed scala aan werken van topfotografen en kunstenaars.

Jordi Gómez combineert een pakkende fotografische cocktail van glamour, plezier en sexappeal.

Maurits: "Veel van die fotografen zijn nog niet doorgebroken. Jordi Gómez is dat wel. Daarom ben ik ook zo trots dat ik zijn werken aan de portfolio van Umo Art Gallery kan toevoegen. Wellicht zorgt het voor een extra impuls, dat andere fotografen denken: daar wil ik ook bij horen. Het niveau was al hoog, met hem erbij worden weer nieuwe verkoopkansen gecreëerd.
Op Ibiza kent echt iedereen hem. Hij was constant handjes aan het geven. Zijn werk kenmerkt zich door de spanning die in elke foto zit. Het zijn erotische, maar elegante afbeeldingen die hij maakt."

Zijn werk is regelmatig te zien in internationale tijdschriften.

Ronde plexiglaspanelen
"We zijn nu gestart met de verkoop van klassieke foto's. Maar er zit een nieuwe collectie aan te komen van ronde plexiglaspanelen. Die zijn nooit eerder door hem of iemand anders gemaakt. Het gaat om een heuse primeur waarvan Umo Art Gallery het alleenrecht heeft. Ze zijn straks van klein tot groot te koop", blikt Maurits alvast vooruit.

De achterklep van de bus van Umo is uiteraard voorzien van een opvallende foto van Jordi Gómez...

Meer informatie:
Umo Art Gallery
info@umoartgallery.com
www.umoartgallery.com

Jordi Gómez
jordigomez.com