Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Productfamilie bestaat uit zeven verschillende ontwerpen

Dé oplossing voor het ontbreken van groen bij jongeren en stedelingen

Het Finse ontwerpbureau Pentagon Design heeft onderzoek laten  doen naar de behoeften en wensen van de consument in Zweden en Finland. Er werd ontdekt dat steeds jongere en stedelijke mensen groene elementen om zich heen wensen.

De naar eigen zeggen marktleider in tuin- en landschapsarchitectuur in zowel Finland als Zweden Kekkilä wil 'groen design' een boost geven en het creëren van groene ruimtes gemakkelijk maken voor al hun klanten. Ontwerpbureau Pentagon Design heeft hen hierbij geholpen door het creëren van oplossingen voor deze groep jonge en stedelijke mensen. 

Het designteam van het Finse ontwerpbureau combineerde inzichten met methoden en prototypes van kansen en slaagde erin om een ​​kloof vast te stellen tussen wat mensen wilden laten groeien op hun balkons en wat er op dit moment op de markt beschikbaar was. Helaas vonden hometelers dat het huidige aanbod op de markt beperkt was: het ontbreken van geschikte verlichtingskenmerken en veelzijdig fabrieksmeubilair vormden de grootste belemmeringen voor aankoop.

De gloednieuwe Kekkilä Creative Garden-producten gaven vorm aan de gevalideerde gebruikersbehoeften. De productfamilie bestaat uit zeven unieke stukken voor kleine huizen die net zo goed individueel werken als samen, zowel binnen als buiten.

Meer informatie:
Pentagon Design
info@pentagondesign.fi 
www.pentagondesign.fi