Beter Bed komt met een opmerkelijke actie. De slaapkamerexpert met meer dan 100 winkels in Nederland en België wil klanten 'een leven lang' aan zich binden door bij aankoop van een speciale matrassencollectie elke acht jaar 'gratis' een nieuw matras te schenken.

Ook Beter Bed weet dat een goede nachtrust bij een goed matras begint. "Een matras dat je precies de juiste ondersteuning geeft en ook nog eens lekker ligt. Niets nieuws natuurlijk. Maar wist je ook dat je je matras iedere acht jaar moet vervangen? De hygiëne van je matras neemt af en de ondersteuning vermindert. Rugpijn, nekpijn en allergieën liggen op de loer. Gelukkig hoef jij je hier vanaf nu nóóit meer zorgen over te maken. Hoezo? Omdat Beter Bed vanaf nu iedere acht jaar jouw matras gratis vervangt tijdens de actie ‘Matras voor het leven’. Te gek! Zo koop jij eenmalig een matras en ben je je hele leven lang voorzien van een goed matras", meldt de beddenmaker in een wervend artikel op beterbed.nl.

"Hoe werkt dat dan, een matras voor het leven?", vervolgt Beter Bed. "Heel eenvoudig. Jij koopt maar één keer een Select matras, maar doet dit meteen voor de rest van je leven! Want vanaf de eerste aanschafdatum krijg je voor de rest van je leven iedere acht jaar een gratis, nieuw matras van Beter Bed. Dat slaapt meteen stukken beter!" 

Naast klantenbinding, verzamelt Beter Bed op deze manier belangrijke data van klanten. Daarnaast hoopt de slaapkamerexpert  dat zo gauw de acht jaar voorbij zijn, de klant voor een duurdere versie kiest.

Meer informatie:
www.beterbed.nl