Zoals (wellicht) bekend, is Cartel Bedding een onderdeel van Cartel Living, een naar eigen zeggen toonaangevende, Nederlandse producent van moderne meubelen in het midden- en hogere segment. De collectie bestaat uit designmeubelen, gestoffeerd in trendy kleuren zowel in stof als leder. De krachten van deze oer-Hollandse fabrikant is de geheel eigen productie en de zeer grote collectie stoffen en leersoorten.

Genoemde vakkennis wordt ook toegepast bij Cartel Bedding. Het maken van een kwalitatief mooie boxsprings in trendy stoffen en kleuren staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Argumenten die spreken voor Cartel Bedding zijn dat ze een 100% Nederlands product maken en de productie volledig in eigen hand heeft. Verder wordt iedere boxspring individueel gemaakt voor de klant. Nagenoeg iedere maat is leverbaar. Dat geldt ook voor de hoofdborden, waarbij de buitenmaten geen probleem zijn. Persoonlijke inbreng van klanten met eigen ideeën wordt gewaardeerd.


Cartel Bedding, dat een showroom in Culemborg heeft, gaat verder voor een zeer mooie afwerking tot in details. Ook wordt iedere boxspring uitvoering gecontroleerd op mogelijke oneffenheden voordat deze de fabriek verlaat. Verder heeft het bedrijf een enorme stoffencollectie van reguliere stoffen tot bijzondere exclusieve stoffen en designs uit Italië.
Het assortiment wordt gecomplementeerd met een nieuwe lijn matrassen waarbij alleen hoogwaardige materialen worden toegepast om een maximum aan ligcomfort te kunnen behalen, aldus Cartel Bedding.

Meer informatie:
Cartel Bedding
Gutenbergweg 5c 
4104 BA Culemborg
T. 0345-544699
E-mail info@cartelliving.nl
www.cartelbedding.nl