Recor Bedding lanceerde tijdens de Meubelbeurs Brussel het vernieuwde MyBed slaapprogramma. Omdat iedereen anders is en elke lichaamsbouw uniek is, heeft Recor Bedding dit slaapsysteem ontwikkeld met daarin een matrasprogramma van vier vormmatrassen. Deze bevatten een zonesteun in functie van A-, H-, V-, X- lichaamsvorm en zijn individueel verpakt in geruisloze zakjes uit non-woven materiaal. De vier vormmatrassen zijn ook beschikbaar in de vernieuwde MyBed Nature variant, volledig uitgevuld met Recoil Quantum Edge pocketveren zonder schuimkader. De comfortlaag bestaat uit  natuurlijke zijde, lamswol, Texel wol en Pure Nature Talalay, met een tijk van luxe damast.

Een goed slaapsysteem is echter meer dan een matras. "MyBed combineert en versterkt de werking van de matras met een tweede generatie interactieve bedbodems met 40% meer resultaat. Het veersysteem geeft ondersteuning aan de wervelkolom en zorgt voor een correcte slaaphouding. De zelfregulerende bedbodem beweegt ongemerkt mee met elke beweging en ondersteunt hierdoor het lichaam foutloos in elke positie. Zodra men op de bedbodem ligt, wordt de ondersteuning vanuit de heup en schouders gestuurd. Dankzij de interactieve bedbodem ondersteunt en compenseert deze het silhouet van het lichaam zoals de rugholte, benen, nek en hoofd. Hierdoor blijft de wervelkolom correct horizontaal gepositioneerd en ontspant het lichaam maximaal", aldus een woordvoerder.

Als Belgische slaapspecialist richt Recor Bedding zich al 70 jaar op het slaapcomfort met een blend van techniek en design. Stijl en comfort worden geruggensteund door technologie en innovatie.

Meer informatie:
Recor Bedding
www.recorbedding.be