Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zweeds design van Carpe Diem

Truste Slaapcomfort presenteert eerste zwevende bed in Nederland

“Kan een bed een andere vorm aannemen? Moet een bed poten hebben?” Dit zijn enkele vragen die het Zweedse beddenmerk Carpe Diem zich afvroeg toen ze de nieuwe generatie verstelbare box- en springbedden ontwierpen. Het eindresultaat is Vindö. Carpe Diem: ''Onze meest spectaculaire creatie tot nu toe. De perfecte combinatie van luxueus comfort en stijlvol design.''

Het ontwerp is geïnspireerd op het Vindö schiereiland, dat slechts verbonden is door een strookje land. Het bed raakt nauwelijks de vloer. Het design steunt op een centrale pilaarconstructie met een stabiliserende vloerplaat. De plaat zelf is discreet weggewerkt achter een dikke, luxueuze mat die speciaal is ontworpen voor Vindö en daardoor de indruk wekt te zweven. 

Het Zweedse beddenmerk: ''Vindö is ontworpen om het lichaam nieuwe energie te geven door een diepe, ontspannende slaap. Daarom is het bed uitgerust met onze uniek, gepatenteerd Contour Pocket System, voor optimale drukontlasting en slaapcomfort.'' 

Het design is uitgerust met trillingsmassages en een automatisch nek- en lendensteun. Ook is het bed uitgerust met een verstelbare hoofd- en voetensteun, die het lichaam ondersteunen tijdens de slaap. Alle functies van het bed kunnen worden bediend met de Vindö-app, die spraakopdrachten ondersteunt, of met de afstandsbediening. 

Het bed wordt geleverd met draadloze afstandsbediening. De Vindö-app, met ondersteuning voor spraakopdrachten is beschikbaar in de AppStore Google Play. Zachte led-verlichting onder het bed zorgt voor een sfeervol licht of leidt u in het donker. 

Het verstelbare bed wordt geleverd met een premium bovenmatras Luxury wat buigzaam en comfortabel is met een katoengevulde zomerkant, wolgevulde winterkant en een Talalay-latexkern. Praktisch en comfortabel het hele jaar door. Hoogte van het matras is 7,5 cm.

Fred van der Veer van Truste Slaapcomfort geeft aan trots te zijn dit model als eerste in Nederland te mogen presenteren. Het in Amersfoort gevestigde bedrijf is ruim tien jaar gespecialiseerd in hoogwaardig slaapcomfort. De beddenspecialist heeft een grote showroom waar het verschillende topmerken presenteert. 

Meer informatie:
Truste Slaapcomfort
www.truste.nl 
www.carpediembeds.nl