Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Quick Step voegt Classic aan Hydroseal-collectie toe

De Majestic, Impressive, Impressive Ultra en Eligna waren al op de markt, Quick Step voegt nu de Classic aan de Hydroseal-collectie toe. De nieuwste generatie laminaatvloeren van Quick-Step zijn voorzien van een waterafstotende bovenlaag, waardoor de vloeren 100% waterdicht zijn.

Dankzij de innovatieve, waterafstotende Hydroseal coating, zijn de vloeren van Quick-Step waterbestendig. Het vloeroppervlak is volledig dicht, zodat bacteriƫn, vuil en vlekken geen kans krijgen om in de vloer te dringen. Met een vochtige doek kunnen ze weggeveegd worden. Alle Quick-Step Hydroseal vloeren liggen goed in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

De nieuwe Classic collectie biedt volgens de fabrikant een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk gevoel. De standaardplanken van 8 mm bieden diverse afwerkingsmogelijkheden en met een Impression voeg bij vele dessins worden de planken op een subtiele manier benadrukt.

De Quick-Step Classic Hydroseal collectie is vanaf heden verkrijgbaar. Wellicht goed om te weten is dat de de huidige Classic en de nieuwe Classic Hydroseal niet door elkaar kunnen worden gebruikt.

Meer informatie
Peitsman
Groothandel voor de woninginrichting, projectinrichting en parketteur
Boterdiep 56
3077 AW Rotterdam
Tel. 010 - 292 14 70
www.peitsman.nl
verkoop@peitsman.nl

Publicatiedatum: