De Majestic, Impressive, Impressive Ultra en Eligna waren al op de markt, Quick Step voegt nu de Classic aan de Hydroseal-collectie toe. De nieuwste generatie laminaatvloeren van Quick-Step zijn voorzien van een waterafstotende bovenlaag, waardoor de vloeren 100% waterdicht zijn.

Dankzij de innovatieve, waterafstotende Hydroseal coating, zijn de vloeren van Quick-Step waterbestendig. Het vloeroppervlak is volledig dicht, zodat bacteriƫn, vuil en vlekken geen kans krijgen om in de vloer te dringen. Met een vochtige doek kunnen ze weggeveegd worden. Alle Quick-Step Hydroseal vloeren liggen goed in vochtige ruimtes, zoals de badkamer.

De nieuwe Classic collectie biedt volgens de fabrikant een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk gevoel. De standaardplanken van 8 mm bieden diverse afwerkingsmogelijkheden en met een Impression voeg bij vele dessins worden de planken op een subtiele manier benadrukt.

De Quick-Step Classic Hydroseal collectie is vanaf heden verkrijgbaar. Wellicht goed om te weten is dat de de huidige Classic en de nieuwe Classic Hydroseal niet door elkaar kunnen worden gebruikt.

Meer informatie
Peitsman
Groothandel voor de woninginrichting, projectinrichting en parketteur
Boterdiep 56
3077 AW Rotterdam
Tel. 010 - 292 14 70
www.peitsman.nl
verkoop@peitsman.nl