Het traprenovatiebedrijf Upstairs, gevestigd in Weert, bundelde in 2012 haar krachten voor het eerst samen met interieurarchitect en designer Bertram Beerbaum. Zo werd de stoer chique collectie geïntroduceerd, naast de bestaande Upstairs wereldcollectie.
De eerstgenoemde collectie is een exclusieve lijn met speciale materialen zoals leder en blauwstaal. Sinds kort is hieraan eikenhouten visgraat toegevoegd.


V.l.n.r. Sven Jehae, Rick Steyvers, Bertram Beerbaum en Janske Michiels in de stand van Upstairs tijdens de vt wonen & designbeurs.

Na het succes van de stoer chique collectie besloten Upstairs en Beerbaum de koppen weer bij elkaar te steken. Beerbaum: “Hout is in elk interieur aanwezig en visgraat heeft een mooie en luxe uitstraling”. Het technische team van Upstairs sloot vervolgens aan om de trap daadwerkelijk vorm te geven. Het nieuwe decor is geïntroduceerd op de vtwonen & designbeurs.

Sinds 1999 houdt het familiebedrijf Upstairs zich bezig met traprenovaties, trapleuningen, balustrades en verlichting voor het volledig renoveren van iedere trap.

Het team van Bertram Beerbaum bestaat uit designers, marketeers en bouwers die voornamelijk samenwerken met Nederlandse partijen om, met een combinatie van materialen en design, functionele producten een twist te geven.

Meer informatie:
Upstairs
Risseweg 17
6004 RM Weert
www.upstairs.com
www.bertrambeerbaum.nl