Jubileumacties bij Roosendaalse beddenspeciaalzaak

Kwakernaat Bedden viert 20 jarig jubileum

Kwakernaat Bedden is jarig. De beddenspeciaalzaak uit Roosendaal bestaat deze maand exact twintig jaar. Om dit heugelijke feit te vieren, stond september in het teken van feestelijke acties. 

Familiebedrijf Kwakernaat Bedden is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het aanmeten en adviseren van de beste slaapartikelen, zoals bedden, boxsprings, matrassen, kussens, bedtextiel en dekbedden. 

De beddenspeciaalzaak opende in 1998 haar deuren aan de Boulevard 118D in Roosendaal. Op 1 september jl. bestond Kwakernaat Bedden op de kop af twintig jaar. Om het 20 jarig jubileum te vieren, kunnen klanten profiteren van aantrekkelijke kortingen en unieke acties. Deze acties zijn geldig t/m zondag 30 september 2018. 

Kwakernaat Bedden heeft een speciale jubileum-boxspring ontwikkeld. Deze is voorzien van een oversized hoofdbord, hoge bodem, geborsteld RVS champagne pootjes, gestoffeerde pocketveringmatras met zeven zones en luxe topmatras.

Om het jubileum te vieren, worden allerlei acties gehouden. Op de site www.kwakernaatbedden.nl/nieuws staat een overzicht. 

Meer informatie:
Kwakernaat Bedden
Email: info@kwakernaatbedden.nl 
www.kwakernaatbedden.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven