Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

De dunste droogbouwvloerverwarming

Innovatief Click & Go-klimaatsysteem

Click en Go klimaatsysteem is een hele efficiënte en milieuvriendelijke manier om een ruimte te verwarmen of te koelen. Geen radiatoren in zicht en overal een gelijkmatig comfort. Het aanleggen ervan was altijd een heel gedoe. Nu niet meer: het nieuwe Click & Go-klimaatsysteem kan in een handomdraai worden aangelegd en is energiezuinig. Ideaal voor bijna elke ruimte.

Snelle montage, efficiënte verspreiding van energie met een revolutionair lage opbouw van 12 mm. Dat zijn de voordelen van Click & Go, de nieuwste generatie vloer-, wand- en plafondklimaatsystemen. 


Voordelen: Snelle montage en efficiënte verspreiding van energie

Het systeem bestaat uit kunststof elementen, die een onverwoestbare ondergrond vormen. Deze systeemelementen, met daarin een doordacht raster van sleuven, klikken simpel in elkaar, waardoor een compacte en stevige bedding ontstaat. Doordat de flexibele leidingen in het raster worden gelegd, blijft de opbouwhoogte beperkt tot slechts 12 mm, in plaats van de gebruikelijke 50 / 70 mm. Daarmee is Click & Go ideaal voor het renoveren van badkamers, keukens en alle overige ruimtes waar de basis niet kan worden verwijderd. Deze is ook eenvoudig te monteren met behulp van de bijgeleverde handleiding die overzichtelijk is. 

Gelijkmatige en efficiënte spreiding van energie (verwarmen – koelen):
Bij dit klimaatsysteem volgen de leidingen een slingerend of ‘meanderend’ patroon, waarbij de energie gelijkmatig over het oppervlak wordt verspreid. Zo wordt het systeem efficiënt en duurzaam: zelfs in de winter is een maximale watertemperatuur van maximaal 50 graden Celsius voldoende om het behaaglijk warm te krijgen. Zomers kan met koelen tot een temperatuur van ongeveer 17 graden Celsius, waardoor een verkoelend klimaat wordt gerealiseerd.Overal inzetbaar
De elementen kunnen eenvoudig worden aangepast aan de ruimtelijke mogelijkheden. Dankzij de lage hoogte zijn deze perfect te combineren met keramische vloeren, hout, parket en laminaat. Voor de toepassing met PVC of vloerbedekking wordt een aluminium druklaag van 1 mm er op geplakt. Allemaal direct te verlijmen of te monteren op de Click & Go-elementen, zonder dat de toegestane hoogte voor deuren e.d. wordt overschreden. Er is geen droogtijd waar rekening mee gehouden moet worden. Zo is de vloer dus direct te gebruiken. 

Meer informatie:
HAVOBOL
Contactpersoon: Reinoud J. Vooijs
Tel: (022) 632 10 42

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven