Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Mosaic Factory breidt Sevilla-collectie uit

The Mosaic Factory breidt haar Sevilla collectie uit met nieuwe kleuren Kitkat original. De nieuwe kleuren sluiten naadloos aan op de kleurtrends van dit jaar, veelal geïnspireerd door natuurlijke elementen, rust en zachte tinten. De vijf nieuwe matte kleuren zijn Matt White, Vintage Pink, Army green, Sage Green en Navy Blue. Door de subtiele matte glazuurlaag van de porseleinen tegels ontstaat een lichtinval met een mooi schaduweffect.



"Tegels zijn momenteel erg populair en de toepassing kent dan ook geen grenzen. Achterwanden in keukens, badkamers maar ook prachtig als lambrisering in een entree of hal. Als afwerking van een nis of als bekleding van een keukeneiland of bar. De Kitkat mozaïek kenmerkt zich door zijn lange, rechte vorm en met het hol gebogen oppervlak ontstaat er een bijzondere lichtinval", aldus The Mosaic Factory. Voor extra diepte en speelsheid kunnen de matte tegels worden gecombineerd met glanzend varianten. De naam Kitkat heeft de tegel natuurlijk te danken aan de bekende chocolade reep.



Meer informatie:
The Mosaic Factory
Canadabaan 7c
5388 RT NISTELRODE
+ 31 (0) 88 5 064 064
[email protected]
www.themosaicfactory.com

Publicatiedatum: