Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laatste ontwikkelingen en belangrijke veranderingen op een rijtje

Richmond Interiors verhuist naar nieuw pand in Heerhugowaard

De verhuizing van Richmond Interiors naar het nieuwe pand in Heerhugowaard is bijna voltooid. De groothandel in interieurproducten deelt de voortgang en de belangrijke veranderingen die dit met zich meebrengt.Logistiek operationeel
"Vanaf heden zijn wij bijna volledig operationeel vanuit ons nieuwe magazijn. Dit betekent dat het magazijn in Obdam zo goed als leeg is en alle verzendingen vanaf dit moment vanuit onze nieuwe locatie zullen plaatsvinden", aldus Richmond Interiors.

Nieuwe showroom
Vanaf deze week zal de oude showroom gesloten worden. De nieuwe showroom telt meer dan 30 sfeerstudio's en een heus Richmond Café. Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om de nieuwe showroom gereed te maken. "Helaas betekent dit dat we de aankomende twee maanden niet over onze showroom kunnen beschikken. We kijken er naar uit om de klanten daar vanaf augustus weer te mogen ontvangen", laat Richmond Interiors weten.

Overgang van kantoren
De komende maand zullen ook de kantoren verhuizen naar het nieuwe pand. Het team van Richmond Interiors besluit: "Bedankt voor het geduld en begrip tijdens deze overgangsperiode. Wij zijn enthousiast over de toekomst en hopen iedereen snel te mogen ontvangen in ons nieuwe pand."Meer informatie:
Richmond Interiors
Echo 1
1704 EG Heerhugowaard
+31 (0) 226 45 16 35
[email protected]
www.richmondinteriors.nl

Publicatiedatum: