Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe start voor interieurzaak Goe Decor

De tweelingzussen Leen en Lies Gram van Jumelle Interior in Herentals nemen de verf-, behang- en gordijnenwinkel Goe Decor in Vosselaar over. Vanaf vrijdag 31 mei heropent de winkel onder de naam Jumelle, met de oorspronkelijke uitbaters Jef en Peggy die aan boord blijven. De nieuwe vestiging blijft een speciaalzaak voor verf, behang en gordijnen, met toevoeging van een eigen naai-atelier voor gordijnen en interieurtextiel. Jumelle Interior werd twaalf jaar geleden opgericht en heeft nu een tweede vestiging naast hun locatie in Herentals.

"De overname is voor ons zelf een grote kans", vertelt Leen Gram in een interview met Made in Kempen. "Ons werkdomein beperkt zich momenteel tot de regio Herentals en misschien nog tot in Tielen of Gierle, maar daar stopt het meestal. Omdat er in de buurt van Vosselaar en Turnhout amper gelijkaardige winkels zijn, konden we dit niet laten schieten."Lees hier het complete interview.

Meer informatie:
Goe Decor
Antwerpsesteenweg 90
2350 Vosselaar
+32 (0)14 26 31 01
[email protected]
www.goedecor.be

Publicatiedatum: