Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kei collectie van Anita Kars weerspiegelt de grootsheid van het Noordse landschap

De Kei tapijtcollectie vangt de ongereptheid van het Noordse wilde landschap, gekenmerkt door zijn contrasterende hoogtes, veranderende kleuren en boreale wildernis doorspekt met reflecterende meren. Een landschap van rauwe kracht, maar tegelijkertijd ook rustgevend en meditatief.

Art Director Anita Kars vertaalde haar zintuiglijke ervaringen van wandelingen langs meren in Scandinaviƫ naar een uitzonderlijke collectie handgeknoopte tapijten. De onregelmatige texturen en de hoge, golvende pool van Kei roepen de beelden op van stenige eilandjes die uit het wateroppervlak oprijzen.

Het kenmerkende karakter van Himalaya wol, met zijn natuurlijke tint en schakeringen, geeft niet alleen een prachtige patina aan ongeverfde kleuren maar benadrukt ook de uniciteit van organische materialen. Elk aspect, van de met de hand gekaarde garens tot de ongeƫvenaarde handknooptechnieken gebruikt door Nepalese ambachtslieden, draagt bij aan het maken van elk tapijt als een uniek getuigenis van het buitengewone, net zoals het landschap dat hen inspireerde.

Kei, beschikbaar in geverfde en ongeverfde kleuren, vertelt een verhaal over natuur, vakmanschap en de harmonieuze kruising van de twee.

Meer informatie:
Anita Kars
www.anitakars.com
[email protected]

Publicatiedatum: