Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Wall Decor introduceert zeven behangcollecties van verschillende merken

Dutch Wall Decor introduceert zeven nieuwe behangcollecties van verschillende merken. Allereerst zijn er twee collecties geïntroduceerd van het luxemerk Zambaiti Parati uit Italië, dit zijn de collecties Lamborghini en Fuksas. Verder zijn er twee collecties van het Zweedse designmerk Borastapeter gelanceerd, dit zijn de behangcollecties Orangeri en Graphics. Van het Duitse merk Erismann zijn er ook twee nieuwe collecties geïntroduceerd, het gaat hierbij om de collecties Play of Light en Melissa-4 Earth. Tot slot is er nog een collectie gelanceerd van het Zweedse Designmerk Duro, dit is de collectie Gammalsvenska Klassiker.



Lamborghini
Zambaiti Parati, dat bekend staat om zijn high-end behang uit Italië, zet zijn samenwerking met Automobili Lamborghini voort met de introductie van de nieuwste behangcollectie Automobili Lamborghini-III. In navolging van Lamborghini's iconische en gedurfde DNA, bevat het derde deel van de collectie materiaalelementen zoals carbon fiber, de contouren van de koplampen en de zeshoekige vormen die Lamborghini kenmerken. Zambaiti Parati heeft op meesterlijke wijze supercar-design versmolten met interieur trends, wat zich uit in artistieke elegantie in het behang. De verschillende designs uit de collectie worden gekenmerkt door de typische Lamborghini-kleuren, die woningen een gedurfde dynamische flair geven. Naast de iconische tinten van het merk, bevat de collectie ook op de natuur geïnspireerde afbeeldingen. Van tropische bladeren tot stucco-achtige texturen, die de schoonheid van het buitenleven in wooninterieurs binnen brengen.

Fuksas
Naast de nieuwe collectie Lamborghini lanceerde Zambaiti Parati ook de collectie Fuksas. In samenwerking met STUDIO FUKSAS, heeft Zambaiti deze nieuwe behangcollectie ontworpen. STUDIO FUKSAS is een van de meest vooraanstaande internationale architectenbureaus ter wereld. De collectie Fuksas bestaat uit 5 dessins, waarin wordt geëxperimenteerd met kleuren, afbeeldingen en decors. Ook is de collectie rijk aan details en nuances, die de nieuwe trends van het hedendaagse leven interpreteren.



Orangeri
Bloemen en planten zijn al zolang als we het ons kunnen herinneren op talloze manieren een inspiratiebron. De mooiste bloemen en planten worden gepresenteerd in de behangcollectie Orangeri, die zorgt voor een natuurlijke sfeer in huis. Verander de woonkamer in een groene oase met ontluikende citroenbomen, blauwe regen en prachtige hortensia's, of laat rustieke olijfbomen hun intrek nemen in de eetkamer. Orangeri neemt je mee naar scènes van heerlijke buitenruimtes, kronkelende plantenranken en prachtige bloesems. De collectie omvat acht patronen in verschillende kleurenthema's.

Graphics
Graphics, een collectie vol iconische patronen en toekomstige klassiekers. De collectie bevat patronen die ontworpen zijn door de ontwerpers van Borastapeter, maar dat niet alleen. De collectie bestaat ook uit patronen die ontworpen zijn door de Deense architect en ontwerper Arne Jacobsen, de Finse architect en industrieel ontwerper Alvar Aalto en de Zweedse kunstenares Linnea Andersson. Een ontwerp uit de collectie is het prisma-behang, dit behang heeft een krachtig geometrisch patroon van tweedelige zeshoeken in meerkleurige warme tinten. Verder bevat de collectie Arch-behang. De delicate lijnen van het patroon definiëren prachtige, overlappende boogvormen die een sierlijke charme en verfijning aan de muren geven. Tot slot, er zijn ook bladerpatronen aanwezig in de collectie, dit behang wordt gekenmerkt door een dansend bladmotief. De textuurprint en het linneneffect van dit behang ademt Scandinavische eenvoud en charme.



Play of Light
Pure schoonheid is wat de ontwerpen van de collectie Play of Light onderscheidt. Majestueuze pauwen, delicate vlierbloemen, weelderig gebladerte, sierlijke schaduwen en verfijnde kleurovergangen kenmerken de collectie Play of Light. De collectie bevat drie opvallende designs en twaalf aantrekkelijke effen uni's.

Melissa-4 Earth
Melissa-4 Earth, een PVC-vrije behangcollectie, straalt tijdloze elegantie uit en omarmt de essentie van de natuur. De innovatieve Melissa-4 Earth collectie onderscheidt zich door zijn eco-bewuste ontwerpfilosofie, waarbij het gebruik van PVC vermeden wordt. Duurzaamheid en het bevorderen van een gezond binnenklimaat zijn wat er voor ogen wordt gehouden bij de productiemethoden. De collectie Melissa-4 Earth bestaat uit vier tijdloze ontwerpen en een effen optie in twaalf kleurvariaties die natuurlijk evenwicht en duurzame verfijning representeren.



Gammalsvenska Klassiker 1850-1950
Behang is in bijna elk huis te vinden, soms meerdere lagen verscholen onder recentere wandbekleding. Oud behang komt af en toe tevoorschijn, dit kan mooie herinneringen oproepen aan vervlogen tijden. Het oude behang vertelt ons iets over de mensen die het behang gekozen hebben, wat zij mooi vonden, hoe zij leefden en werkten. In de collectie Gammalsvenska Klassiker komen fragmenten uit het verleden terug, deze zijn zorgvuldig geselecteerd en met liefde verwerkt tot nieuw behang. Zo worden er herinneringen gecreëerd voor nieuwe generaties. Vier periodes uit één eeuw komen terug in deze collectie, onder andere de Zweedse Empirestijl en het functionalisme. De behangcollectie volgt een kleurenschema dat vandaag de dag nog net zo goed werkt als toen. Gammalsvenska Klassiker 1850-1950 is de perfecte collectie om een persoonlijk en tijdloos huis te creëren.

Meer informatie:
Dutch Wall Decor
[email protected]
www.dwd.nu

Publicatiedatum: