Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WallPepper/Group viert artistieke verkenning

Het Italiaanse behangmerk, WallPepper/Group, viert zijn eerste tien jaar—tien jaar van technische en artistieke verkenningen die hebben geleid tot de creatie van hoogwaardige wandbekledingen, op maat gemaakt en geproduceerd met milieuvriendelijke en gecertificeerde materialen.

WallPepper/Group heeft de wereld van interieurdesign veranderd, door de mogelijkheid te realiseren om elke omgeving te transformeren met buitengewone afbeeldingen. Deze afbeeldingen definiëren een voorstel van meer dan 800 grafische ontwerpen, waar aan volledig op maat gemaakte projecten kunnen worden toegevoegd, die allemaal kunnen worden vervaardigd in elk materiaal dat in de catalogus aanwezig is.

De Catalogus 2024, het resultaat van de creativiteit van internationale kunstenaars en het WallPepper/Group Creatieve Team, wordt een evocatief volume van de eerste tien jaar van het merk. Om deze speciale verjaardag te vieren, heeft WallPepper/Group naast alle nieuwe grafische ontwerpen (100!) die in deze editie worden verteld, de 10 Years Collection gecreëerd: een selectie van unieke en exclusieve afbeeldingen die zijn ontstaan uit de samenwerking met tien kunstenaars die zeer nauw bij het merk betrokken zijn. Deze kunstenaars interpreteerden het universum van betekenissen dat, naar hun mening, de geest van WallPepper/Group het beste communiceert. Door te spelen met de grafische identiteit van het bedrijf, het logo en de kleuren, creëerden ze buitengewone kunstwerken die werkelijk echte visuele citaten van het merk zelf zijn.

Meer informatie:
WallPepper/Group
[email protected]
www.wallpeppergroup.com

Publicatiedatum: