Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloerinnovaties bij COREtec Floors tijdens de Flanders Flooring Days

COREtec Floors laat weten verheugd te zijn om voor het derde jaar op rij veel klanten en relaties in hun showroom in Kruisem te hebben mogen ontvangen. De nieuwigheden voor 2024 en 2025 werden er uitgebreid gepresenteerd, alsook de nieuwe 'state of the art showroom'.Tijdens de Flanders Flooring Days werden er heel wat nieuwigheden, waaronder de vernieuwde COREtec Authentics, ProPlus en XL-END collecties getoond aan de klanten. Bovendien was er in The Dark Room in primeur een nieuw baanbrekend product.

"Een bezoek aan de gloednieuwe showroom van COREtec in Kruisem is een uitstekende gelegenheid om te netwerken en ondergedompeld te worden in de wereld van COREtec Floors", aldus Hans Declerck van YEPP. Erwin van Beek van Headlam en Marc Dubbeldam van Dersimo alsook Joost Heynen van INTR waren het daar volmondig mee eens.Eerder verscheen het artikel COREtec Floors komt vloerenleggers tegemoet op Wonen360.

Meer informatie:
COREtec Floors
Souverainestraat 27
9770 Kruisem
www.coretecfloors.nl

Publicatiedatum: