Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Walltextile Co. onthult de Nomadic-collectie

Dutch Walltextile Co., de Nederlandse leverancier van wandtextiel, lanceert de Nomadic-collectie. Vervaardigd uit natuurlijk textiel is deze collectie een eerbetoon aan de reislust van de mensen die door de eeuwen heen verschillende landschappen hebben doorgereisd. Het weerspiegelt de rijke diversiteit van de natuur, verweven met vakmanschap en cultureel erfgoed.

De collectie is geïntroduceerd tijdens Maison&Objet in Parijs en bestaat uit vier series die elk verbonden zijn met een specifiek landschap of regio. Deze series zijn doordrenkt met vezels van plantensoorten of de verwerking ervan, waardoor ze elk een uniek verhaal van natuurlijke schoonheid laten zien.



Turmero Uni & Turmero Herringbone Series
De karakteristieke bladeren van agaveplanten in tropisch Latijns-Amerika leveren de sterke sisalvezels voor deze twee Turmero-series. De sisal wandbekleding heeft een natuurlijke uitstraling, is sterk, slijtvast, en voelt ruw aan. Het uni- en visgraatweefsel heeft een kenmerkend V-vormig patroon, gepresenteerd in een harmonieus palet van kleuren.

Agra Series
Te midden van de uitgestrekte akkers in India, die een weids uitzicht bieden op de majestueuze Taj Mahal, groeien weelderige groene velden van jute. Deze robuuste en natuurlijke vezelplant, bekend om zijn duurzaamheid en rustieke uitstraling, vormt de bron van de serie Agra.

Limbourg Series
De Limbourg-serie is een mix van texturen en materialen, variërend van verfijnd tot grof, met een mix van katoen en linnen tot puur linnen. Het unieke karakter van deze serie wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardig Belgisch linnen. Het vakmanschap van de Belgen staat bekend om zijn verwerking van vlas naar linnen.

Additionele serie: Moiré Intense
Naast de lancering van de Nomadic-collectie lanceerde DWC de losse serie Moiré Intense. De luxe gerecyclede Moiré Intense serie is een opvallende serie met een grootschalig patroon dat de muur een ongeëvenaarde impact geeft. De subtiele Moiré-weving speelt met licht en schaduw, wat diepte en beweging toevoegt aan de muur. Door het samenspel van texturen en schakeringen in combinatie met de zachte of krachtige intense kleuren transformeert dit wandtextiel elke ruimte.

Meer informatie:
Dutch Walltextile Co.
Jarmuiden 7
1046 AC Amsterdam
+31 (0)20 447 15 50
[email protected]
www.dwc-amsterdam.com

Publicatiedatum: